IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Серина Уилямс се появи с трико от ликра и мрежест чорапогащник

16 януари 2019 07 00

Уилямс разбуни духовете заради странния си екип на първия си мач в Мелбърн

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Серина Уилямс се появи със странен екип на първия си мач на откритото първенство на Австралия, което се провежда в Мелбърн.

Тенис звездата излезе на корта облечена в необичайно прилепнало трико от ликра в тюркоазено-зелен цвят, което беше съчетала с мрежест чорапогащник в телесен цвят.

Серина направи предизвикателно послание към критиците на модния си вкус с този, изработен по поръчка Lycra jumpsuit на Nike, който стигаше до средата на бедрата ѝ и разкриваше всеки контур на фигурата ѝ.

37-годишната американска шампионка определено предизвика смесени реакции в социалните мрежи. Повечето хора пишат, че прилепналият гащеризон без ръкави никак не подхожда на фигурата на спортистката, а някои направо нарекоха външния вид на Серина „неприятен“.

С този шикозен „тоалет“ тя се появява само няколко месеца след като организаторите на Френч Оупън ѝ забраниха през лятото на 2018-а да носи черно трико.


Очевидно Уилямс иска да наложи нова мода в облеклото на тенисистките; Снимка: Reuters

Това е черното трико, което организаторите на Френч Оупън, забраниха на Серина да носи през лятото на 2018-а. Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари