IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вампирски грим с Кристен Стюарт

14 януари 2010 08 42

След като е най-желаната, ето как да заприличате малко на нея

Така се става "най-желана". Снимка: Gettyimages/Guliver

Така се става "най-желана". Снимка: Gettyimages/Guliver

Вече знаем, че вампирите могат да бъдат и много романтични, по-романтични даже и от хората. Дори да стана и "най-желани".

А на премиерата на новия филм от поредицата на Стефани Мейер, „Здрач 2: Новолуние“, Кристен Стюарт показа изтънченост и много свеж, младежки вид.

Това се отнася и за грима - леко опушен с нотка на загадъчност и фаталност, а начинът да постигнете и вие такъв ефект ще намерите по-долу в описанието.

Главният акцент на тази визия са очите, а ключът на успешния опушен грим е наслояването на близки нюанси от един цвят сенки за очи, в случая много тъмно кафяво с оттенък на сиво, но задължително без блясък.

Основополагащата стъпка пък е черният молив, който не следва прецизна линия, а е нанесен под формата на щрихи, които се разнасят по долната част на клепача до миглите с четка или с пръсти.

Важно е да се получи по-тъмен контур, който започва от външната част на окото във формата на V. Ще го постигнете с още един пласт какао или черно във външния ъгъл с кръгла четка за преливане на цвета.

За повече интензивност на цвета и драматичен поглед очертайте долната линия на миглите с молив в наситено кафяво или черно и фиксирайте цвета със сенки в същия тон.

Ефектът от смесването на сиво и кафяво прави опушения грим по деликатен и не толкова тежък, затова тази комбинация е подходяща и за през деня.

Черната спирала за дължина и повече обем може да сложите още веднъж след като първия слой е фиксирал миглите. Така ще имате по-плътни и красиви мигли, без да се налага да слагате изкуствени.

В добавка подчертайте формата на веждите с малка плоска четка под ъгъл със сенки за вежди, близки до естествения им цвят, като ги запълвате и акцентирате върху извивките.

За скулите използвайте много естествени цветове, като прасковено розово или дори бежово. За устните важи същото – лек розов, матов нюанс и гланц с много фин блясък в средата на устните.

 

КоментариКоментари

J.R. ( преди 14 години )
хубави идея за грим, НО напишете нещо и са сладура който е до Кристен на снимката ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар