IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нежно и ефективно почистване на лицето

22 април 2014 06 00

Nivea предлага мицеларна вода 3 в 1, която отстранява грима, почиства и хидратира

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

NIVEA 3 в 1 Мицеларна вода за всеки тип кожа предлага комбинирана грижа за лицето.

„Продуктът представлява високоефективна почистваща течност, която е базирана върху мицелна технология. Микроскопични „топчета“ (мицели), съставени от амфифилни молекули, обграждат замърсяванията като грим и липиди, така че да могат лесно да бъдат отстранени от кожата. Не е необходимо изплакване”, казва Джесика Шефър от Лаборатория продукти за основна грижа за лицето, отдел Проучване и развитие на нови продукти в Байерсдорф.

NIVEA 3 в 1 Мицеларна вода

Иновативната Мицеларна вода 3 в 1 с декспантенол и екстракт от гроздово семе почиства, отстранява грима от лицето и очите и хидратира само в една стъпка. Почиства изключително нежно, но същевременно много ефективно.

Благодарение на мицелната технология, не е необходимо да се изплаква и по този начин не се нарушава естествената бариера на кожата.

Мицелите работят като магнит: когато се нанесат на памучно тампонче, те обграждат мазнината и грима със своя център, като запазват водата по повърхността си. По този начин не изсушават кожата и не е необходимо да се използва тоник след употреба.

Декспантенол, известен още като про-витамин В5, се превръща от кожата в пантотетична киселина. Известна е със своята способност да подпомага регенерацията на кожата, да подобрява способността й за задържане на влага и да подсилва естествената защитна бариера на кожата.

Екстрактът от гроздово семе е създаден от семките на гроздови зърна, които съдържат 15% чисто масло, богато на линолеична киселина, лецитин и натуралните антиоксиданти проциадин и витамин Е. Антиоксидантите предпазват кожата от оксидативен стрес, а линолеичната киселина е позната като ефективна при подпомагане регенерацията на клетките и възстановяване на клетъчната бариера.

Не съдържа алкохол, парфюм, силикони и оцветители. Подходяща за чувствителна кожа.
200 ml, 7.49лв

На пазара от февруари 2014.

Всички цени са препоръчителни цени на рафта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Тройка Ахилова ( преди 9 години )
Кой *** дава минус - баш реклама си е!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )