IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Шарапова представя нов луксозен парфюм

19 юни 2014 06 39

Ароматът на тенис звездата съчетава есенции от касис, бергамот, жасмин и червена роза

Снимка: Avon

Снимка: Avon

Световната мегазвезда в тениса Мария Шарапова се присъедини към семейството на Avon като лице на Avon Luck – нов луксозен аромат за мъже и жени. Парфюмът носи емоцията на всички невероятни събития и безкрайни възможности, които съпътстват живота ни. Като известен спортист, бизнесдама и филантроп Шарапова перфектно въплъщава всички качества на успялата жена, която се радва и на известна доза късмет.

„Много се вълнувам да съм лице именно на Avon Luck – аромат, който ни напомня да се наслаждаваме истински на всички постижения. Винаги съм казвала, че колкото повече работиш, толкова по-голям е късметът ти, защото си поставяш високи цели“, споделя Мария Шарапова. „Харесва ми да работя за компания като Avon, която вдъхновява милиони жени по света да постигат мечтите си“.

Провокативният парфюм съблазнява с неустоим аромат, който ще накара всеки да почувства вкуса на звездния блясък. Ароматът пленява сетивата с нотки на изискан италиански бергамот и сочен касис. Обаятелният аромат се разкрива в кадифено флорална сърцевина от романтична червена роза и нежен жасмин, като неусетно оставя усещане за съблазнителна изтънченост, благодарение на вплетените в него кехлибар, сандалово дърво и ванилия.

Вдъхновен от уверения мъж, който държи всичко в ръцете си, Luck за него залага на силни въвеждащи нотки на лавандула, свежа мандарина и розов пипер. За да подсилят мъжкия аромат, парфюмеристите влагат в сърцевината му мимоза, индийско орехче и кедрово дърво, уникално комбинирани, така че да носят усещане за истинска увереност. Магнетичният финал е постигнат благодарение на цитрусов лабданум, мускус и сандалово дърво.

Патрисия Перез-Аяла, маркетинг директор на Avon, споделя за избора на Мария Шарапова: „Като една от най-добрите тенисистки в света и притежателка на изискана естествена красота, Мария носи у себе си усещане за енергия и борбеност. Тя е най-добрият избор за лице на този аромат, който излъчва щастие и чувството, че си на върха на света.“

Парфюмът ще бъде наличен в България през есента.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Toni ( преди 9 години )
А ахахах как се казва парфюма - ейвън лук. хахахаха
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Edna ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )