IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да запазите тена си за по-дълго

19 август 2014 13 15

Съветите на Орифлейм

Снимка: "Орифлейм"

Снимка: "Орифлейм"

Най-дълготрайното доказателство, че морето не е било само сън, е приятният шоколадов загар, с който всички се връщаме вкъщи след отпуската. За да го запазите по-дълго време, а и за да се погрижите за кожата си подобаващо, ето две лесни стъпки и един бонус за лице.

Стъпка 1: Нежно ексфолирайте Премахвайки най-горния слой мъртви клетки, ще разкриете отдолу свежа и приятно тъмна кожа без неприятния леко сивеещ оттенък, който изсъхналата от море и слънце кожа има. Не се притеснявайте, че ще „свалите“ тена си, потъмнявате е в дълбочината на кожата, не само в най-горния й слой.

Разбира се, не се престаравайте с търкането, а изберете ексфолиант, който съдържа подхранващи съставки и захарни, а не с изкуствени ексфолиращи частички. Такъв например е ексфолиантът на Орифлейм от серията „Мед и мляко-Злато“. Той съдържа органични екстракти от мед и мляко и е истинска благодат за сухата кожа.

Стъпка 2: Хидратация! Хидратиращите свойства на меда и млякото са познати на жените, влюбени в красотата още от Древността. Няма нужда да се къпете в мляко като Клеопатра, достатъчно е се намажете щедро с крем за тяло „Мед и мляко-Злато“. Той е подходящ за суха и много суха кожа, а вашата със сигурност е такава, ако сте били изложени на слънце, морски бриз и пясък през последния месец.

Бонус за лицето

Освен ексфолирането и хидратацията, които трябва да приложите и на лицето си, лека милувка от бронзови перли (на основната снимка) за завършек на грима ще подчертаят много целуната от слънцето ви кожа. И не прекалявайте с грима, лятото е времето на естествената визия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )