IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво научихме за идеалния външен вид от Кейт Мидълтън?

3 септември 2014 07 40

Херцогинята на Кембридж и правилата, които тя задава

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Когато си омъжена за уелския принц Уилям, светът неизменно следи всяко твое движение. Дали за добро или лошо, Кейт Мидълтън е в светлината на прожекторите от първата ѝ светска проява и освен, че все още не е успяла да влезе в жълтите вестници с някоя шокираща обществото новина, се превърна в една от стилните икони и пример за подражание на поколения жени.

Неизменното желание на всяка една от нас да бъде „най“ в аспект на красота, стил и маниери, налага следването на някои прости правила, които наблюдаваме в самата Кейт Мидълтън. Ето някои съвети за красотата, които специално селектирахме от английската принцеса.

1. Заложете или на очите, или на устните, но никога и на двете. Едно от основните качества на принцесата е нейната умереност. Правилният баланс е задължителен при грима, ако желаете да изглеждате като част от кралското семейство. Заложете или на подчертани с молив и спирала очи, или на хубаво червило, но никога не комбинирайте и двете.

2. Не си позволявайте лоша прическа. Независимо какъв ден е и как се чувствате. Добрият външен вид доказано вдига самочувствието и ни кара да се чувстваме по-щастливи и по-стабилни емоционално. Има толкова лесни за постигане прически, които освен, че пестят време, добавят блясък и на лицето.

3. Ако косата ви пречи или работата ви е свързана със задължително откриване на лицето – спрете се на полукок. Вдигнете само горния пласт коса, а оставете долния да пада свободно. По този начин ще си осигурите едновременно обем и практичност.

4. Носете шапка с пусната коса. Често виждаме Кейт Мидълтън с шапка или традиционните фасинатори, но се откроява фактът, че при нея не стоят с този твърд и строг вид. Тайната е в пуснатата свободна коса под тях. Прибраният кок добавя висока доза строгост и подчертава чертите на лицето, докато пуснатата, блестяща коса е способна да смекчи и най-претенциозния от моделите.

5. Бледият маникюр. Задължителното за една принцеса е да се придържа към етикета. За целта Кейт Мидълтън използва телесни или бледорозови нюанси за своите нокти, които оптически издължават и изтъняват пръстите на ръцете.

6. Мястото на ярките цветове е в гардероба на принцесата, не на нейното лице. Естествената красота и зрялост се подчертават с лек гланц за устни в натурална палитра и свеж руж, който да оформи красиво скулите.

7. Тенът придава здрав и екзотичен вид. Макар че Кейт Мидълтън не се намира в най-подходящата локация за събиране на тен, принцесата се възползва от ефективните методи за изкуствено почерняване. По пример от нея, използвайте бронзанти и подчертавайте ефекта с перли за тяло в съответния цвят.

8. Красивите вежди. Съпругата на принц Уилям е горда притежателка на тъмнокафяви и плътни вежди, които умело подчертава. За да последвате примера ѝ, използвайте тъмнокафяв молив за плътност и гел за вежди – за оформяне. Хубавите вежди балансират челото и силно подчертават очите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари