IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са задължителните цветове червило?

28 август 2014 11 51

3 нюанса, без които не можем

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Плътните и сочни устни са сред най-привлекателната част в женското лице. Съсредоточаването на козметичната индустрия именно в тях е причината за многобройните цветове и нюанси, матирани или с блясък, които се предлагат на пазара.

За щастие, обаче, ако не става въпрос за някое наистина специално събитие, което изисква ярко син цвят на устните или черен такъв (като някои празници, например), съвсем универсално можем да сведем цветната палитра на нашите червила... до три.

Единственото, което трябва да направите, е да селектирате най-подходящия за вас пигмент.

Бледо, телесно червило.

 Колкото и лесно да звучи, този цвят е изключително коварен. Неправилната селекция на пигменти може да превърне свежите ви устни в неприятни такива, с открояващ се болнав вид. Затова, подсигурете си точно този блед цвят, който отваря вашето лице и се явява перфектен завършек както на тежкия, опушен грим, така и на ежедневния такъв.

Матиращо червено.

Вечната класика откъм цветовете. Дори и да не сте гримирали останалата част от вашето лице, яркото червило може да скрие това. Акцентирането с нещо наситено отвлича вниманието точно там, където трябва. Универсалния цвят никога не излиза от мода и макар, че звучи претенциозен, всъщност е изключително комбинативен. Матиращият ефект помага за по-голяма устойчивост на червилото.

Гланцирана боровинка.

Противно на очакванията, червилото с гланц и цвят на боровинка е изключително мултифункционално. Красивият и наситен цвят на тъмно бордо с лилав отенък добавя изисканост към силуета, а гланцът създава ефект на наситени, плътни и пухкави устни.

Трите цвята могат да бъдат комбинирани според индивидуалния стил и усещане, но за оптимален ефект, най-добре е да се спазват през деня в последователността, в която ги представяме.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
не обичам червено червило, мого е специфично, и не отива на всеки
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар