IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ангелски съвети за красота

23 септември 2014 05 00

Моделите от Victoria's Secret споделят задължителните си козметични навици

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Колкото и да не ни се вярва, дори и моделите на Victoria's Secret не изглеждат сутрин по начина, по който ги виждаме от големите подиуми. Превърнали се в еталон за перфектни жени, „ангелите“ на световноизвестната марка поставят определени стандарти и променят представата за перфектната жена.

Малка радост е да разберем, че дори и те имат своите козметични тайни, с които да изглеждат по този начин. А още по-голяма радост е като имаме възможността да ги разберем. Какво правят за своята красота модели като Хилари Рода, Кандис Суонепол и Джесика Харт, вижте тук:

Джордан Дън

Моделът знае трик, с който миглите ни да изглеждат като изкуствени, без да се налага да прибягваме до такива наистина. Методът да постигнем това е като поставим картонена карта или кредитна такава непосредствено зад миглите и след това използваме спиралата си за очи, като притискаме. По този начин задаваме желаната форма.

Хилари Рода

Манекенката споделя, че винаги обича да гледа какво точно правят гримьорите върху нея, за да може да повтори видяното и у дома. Благодарение на това си „мото“, Хилари всеки ден поставя контури и задължително осветява определени части от лицето си със светлоотразителна пудра.

Тони Гарн

Родената в Хамбург блондинка винаги поставя светлоотразителна пудра под очите и веждите си, като по този начин скрива тъмните кръгове и подчертава формата на очите.

Джесика Харт

Тя пък е изключителен фен на миглоизвивачката. Моделът споделя, че това е нейната малка тайна и я използва всеки ден. „Това е едно малко нещо, което наистина „отваря“ окото, дори и да не носиш грим или спирала за очи...“ сподели самата Джесика Харт.

Марта Хънт

„Ангелът“ съветва всички да се хидратират максимално. Тайната на модела е в пиенето на много вода всеки ден, а в случай, че искаме разнообразие, да добавим към менюто си и свежи фрешове от плодове като портокал, ягоди и пюрета от зеленчуци.

Кандис Суонепол

Една от най-красивите жени на Victoria's Secret споделя, че едно от първите впечатления, които е имала, е от Адриана Лима. „... начинът, по който тя знаеше къде е всяка камера... Та, добър съвет е да знаеш къде са камерите“. Макар да не ни се налага всеки ден да изминаваме модния подиум, това е добър съвет. Винаги е по-добре да те снимат подготвен, макар и твои приятели.

Ерин Хедъртън

Моделът е привърженичка на мотото „Малкото е всъщност повече“. Козметичният съвет на „ангела“ е използването на по-малко козметични продукти, които просто да подчертават естествените контури.

Жаклин Яблонски

Американката споделя съвет, който е научила от своя опит. „Преди очертавах цялото око с черен молив. Но някой ме научи да слагам само в края на очите. Изглежда много по-свежо“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари