IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво казва зодията за вашата коса

22 септември 2014 10 45

Дали сте родени под щастлива звезда и кои са вашите прически

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Астрологията все по-често се налага в нашето ежедневие – дали и само за да разнообразим старта на деня с евентуални предсказания за това, което вещаят звездите или просто от чиста доза любопитство.

За това, дали има влияние разположението на планетите върху личния или професионалния ни план, не се наемаме да дадем отговор, но особено за тези, които вярват в тези неща, споделяме какво вещаят звездите за косата и стила на всеки един от зодиакалните знаци.

Овен

Този зодиакален знак се слави с гъста коса – често с плътен косъм и големи къдрици. Родените под знака на Овена обичат ярки и наситени цветове, които са с драматични и нестандартни пигменти, което ги прави непрактични. При посещенията си при фризьор, често не питат дали дадена прическа е лесна за поддържане, стига им само да се харесат, което може да доведе до неприятни ефекти след първата баня.

Телец

Телците се славят със своя усет за практично и елегантно, което прилагат с пълна сила и при косата. Предпочитат традиционни и женствени прически и се спират основно на естествени цветове. Не харесват коса, която изисква твърде много поддръжка и често са склонни да я оставят във формата, която тя сама заема.

Близнаци

Родените под тази звезда са фенове на честите промени. Едновременно дръзки в характера и вида си. Любимото им занимание е следене на последните тенденции и непременното им прилагане върху самите тях. Готови са на всичко, за да им хареса крайният резултат. Дори това да означава, че ще прекарват по един час всеки ден в стилизиране.

Рак

Раците обичат женствените и лесни прически. Изключително земни като хора, родените в този знак са такива и когато се отнася за косата – една опашка винаги върши чудесна работа. Особено когато има няколко разрошени кичура!

Лъв

Лъвиците са горди притежателки на гъстата и красива коса, също като Овена, която винаги си харесват. За разлика от Овена обаче, жените зодия Лъв не са много дръзки в решенията. Предпочитат да не са по последни тенденции, а да намерят тази прическа, която наистина им отива и да я превърнат в собствен отличителен белег.

Дева

Девите са перфекционисти във всяко едно отношение. Предпочитат прибрани и коси „в ред“. Късата коса е добре да бъде на права черта, а дългата – перфектно изправена и съвършено гладка. Все пак, всеки косъм си има своето точно място.

Везни

За представителите на този зодиакален знак са изтънчените и елегантни прически. За разлика от повечето знаци обаче, Везните се спират на прическа, която могат сами да променят според своите настроения и силуети.

Скорпион

Скорпионите обичат да създават силно и основно сексапилно впечатление в другите. По възможност, от момента, в който отворят очи сутринта, до момента, в който заспят. И дори и след това. Обичат наситени цветове, като акцентират върху определени места, за да бъдат забелязани.

Стрелец

Стрелците обичат да изглеждат добре, но всичко трябва да бъде с граници. Спират се на игриви и закачливи прически, които преди всичко са лесни за постигане – не обичат да губят много времето си.

Козирог

Също като Девите, Козирозите са перфекционисти. Придържат се към чистата, елегантна визия с красиви и естествени цветове, както и лесното преминаване между стиловете – от офиса към коктейла. Качеството на Козирога да бъде изключително практичен помага при избора на прическа, която винаги е красива и удобна.

Водолей

Поредният свободолюбив знак. Подобно на Близнаците, те обичат да изпробват нови и нови неща и да бъдат винаги в крак с последните тенденции при косите. Интересното при тях е, че винаги успяват да вмъкнат по нещо от себе си – дали един цветен кичур или нестандартен бретон, Водолеите намират начин да вложат своята индивидуалност.

Риби

Рибите са чувствителни натури. Прическите им трябва да се случват без много усилия, но задължително да почувстват, че им отива. Склонни са да експериментират, но ако самите те не го поискат, а е просто съвет на фризьор, шансът това да приключи с разочарование е доста голям.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари