IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво казва косата за характера?

6 октомври 2014 14 31

Видовете прически, които ни издават какви сме, и как да се погрижим за тях

Какво казва косата за характера?

Всеки един избор, който правим, както и всеки един риск, който поемаме, говорят за това, какви сме ние. Ако сме нестандартни, ще добавяме повече цвят в силуета, ако сме дръзки – обем, а ако сме класически настроени, ще се придържаме към строго утвърденото, с което да сме сигурни, че няма да сбъркаме.

По същия начин, по който можем да си извадим заключение на принципа на поговорката: „По дрехите посрещат, по ума изпращат!“, така можем да преценим хората и по начина, по който носят своята коса. Ето какво казва вашата прическа за вас.

Ако сте с червена коса, много е вероятно да сте изключително забавни, да имате чувство за хумор и да сте си самодостатъчни. Червеният цвят е единственият, който си е самодостатъчен и не може да се комбинира лесно с всички останали цветове. За сметка на това обаче бъдете внимателни, тъй като силните пигменти на червената боя трудно се чистят от косъма с друг цвят.

Къдравата коса обикновено е на хора, които са изключително романтични, нежни и сърдечни. Освен това, правят нещата на значително по-бързи обороти, отколкото останалите хора. Използвайте основно кърпа и я оставете да изсъхне сама.

Притежателите на чуплива коса, която се откроява с гъстота и много лъскав косъм са много креативни и иновативни. Те са носителите на новите начинания, добрите идеи и лесно се интегрират в обществото. Косата им е трудно покорна, но за сметка на това, не се нуждае от особени грижи, що се отнася до цялост.

Гъстата коса означава, че имате много силна воля. Лесно се справяте с неприятностите, имате упорит характер и успявате успешно да преминете през всичко. Понякога може да бъде знак за инат и непокорство. Поддържайте я с непрестанно хидратиране и продукти, които предпазват.

Ако имате права коса, която често къдрите, може би имате нужда да внесете малко повече забавление в живота си. Помислете дали наистина ви е скучно и направете нещо по въпроса. Докато обмисляте какво точно, започнете да използвате хидратиращи маски, за да нанасяте по-малко вреда с къдренето.

Ако имате къдрава коса, която постоянно изправяте, може би имате нужда да се успокоите малко и да внесете малко ред в иначе хаотичното ви ежедневие. Термо-предпазните продукти са вашия ключ към успеха.

Косата ви е със средна дължина и я носите небрежно? Вие сте добър в мисленето и изключително много уважавате добрата логика.

Дългата коса и небрежния стил са признак за много емоционални хора, а ако сте с къса и небрежна коса, то тогава сте от този тип хора, които преминават с лекота през всичко в живота, без да му предават излишна емоция.

Ако вашата прическа е често на кок, то тогава сте твърде самокритични и взискателни към себе си, както и към косата си. Силното придърпване на косъма и многобройните стилизиращи продукти изсушават гривата.

Бъдете малко по-снизходителни към себе си и вашата коса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари