IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции при маникюра

20 септември 2014 10 31

Последните новости при лаковете за есен 2014

Снимка: CND

Снимка: CND

Модният подиум селектира тенденциите за предстоящия сезон на есен 2014, представяйки богато украсени дизайни, ръчно изработени иновативни тъкани и фино поставена орнаментика с прецизност и внимание към детайла.

Неизменната връзка между актуалните тенденции при силуетите и тези при маникюра демонстрират естественото вдъхновение в цветната палитра на лаковете за сезона и техниките при декорациите.

Този сезон ноктите са майсторски декорирани като миниатюрни произведения на изкуството, богато оцветени в златно, пурпурно и индиго.“, споделя съоснователят и артистичен директор на CNDДжен Арнолд.

Новите тенденции при маникюра формират и новите попълнения на марката, събрани в специална колекция за есен 2014 „Модерен Фолклор“.

 


CND Shellac, колекция „Модерен Фолклор“

„С новата колекция Модерен Фолклор се създават сложни дизайни, вдъхновени от Фаберже и старинните гоблени. С помощта на занаятчийски техники от Стария свят като щамповане, гравиране и декориране ноктите се превръщат в бленувани съкровища“, описа линията Джен Арнолд.

За есен 2014, палитрата на оригиналния CND Shellac е допълнена с цветовете Fine Vermilion, Rose Brocade, Crimson Sash, Indigo Frock и Plum Paisley, като за феновете на класическия лак, същите нюанси са създадени и във формулата на Vinylux Weekly Polish. Специална част от колекцията „Модерен Фолклор“ заема изкусителният нов нюанс – Locket Love.

CND Shellac е единственият хибриден лак, чиято революционна технология с 6 патента комбинира удобството на лака и трайността на гела. Истинска иновация при маникюра, Shellac гарантира издръжливост и перфектен вид за над две седмици.

 

CND Vinylux, колекция „Модерен Фолклор“

За любителите на лака за нокти, CND предлага серията Vinylux Weekly Polish, която гарантира перфектен маникюр с изключителен блясък. Тя се прилага без основа, а благодарение на ProLight технологията, издръжливостта на маникюра се засилва от естествената дневна светлина.

За да бъде перфектно пресъздадено вдъхновението от старинни гоблени и красотата на ювелирните колекционерски изделия Фаберже върху нашите нокти, от CND допълват колекцията „Модерен Фолклор“ със специална палитра Арт пигменти, предназначени за професионална употреба в салона, които могат без притеснение да се комбинират както със Shellac, така и с Vinylux.

Вдъхновението от традициите и фолклора като тенденция при лаковете за нокти разкриват и от SNB със своята нова колекция за есен 2014 – „Шесто чувство“.

Линията пресъздава в цветове мистиката и магнетизма на славянската богиня Доля – повелителката на щастливата съдба и късмета, която вплита в златна нишка съдби и щастливи моменти.

Всички цветове в колекцията са „кръстени“ на традиционни български имена – Маргарита, Далия, Весела, Ясен, Детелина и Явор.

Цветната палитра в лаковете за нокти на SNB от колекция „Шесто чувство“ е издържана в нюанси от цикламен пастел в тъмнорозово, през перлени червено и тъмнолилаво, до тъмносин и тъмнозелен брокат и светлокафяв пастел с нюанс на капучино.

Всички цветове от колекцията „Модерен Фолклор“ на CND и „Шесто чувство“ на SNB можете да разгледате в галерията.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари