IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Gucci с дебютна колекция грим

30 август 2014 13 01

Модната къща в грижа за красотата

Gucci с дебютна колекция грим

Неизменната връзка между модата и красотата бележи дебютното представяне на колекция грим за есен 2014 от Gucci. Иновативните формули на продуктите са „облечени“ в специален провокативен дизайн, съставен от иконичните белези на модната къща – брандирана черна основа в мат с масивни златни детайли и тънки акценти от ивици в червено, зелено и беж.

Колекцията съдържа широка гама продукти за лице, очи, кожа и устни, сред които червила, гланцове, моливи, фон дьо тени, пудри, коректор, спирала за мигли, руж и сенки за очи.

Фон дьо тенът на Gucci е с мека, копринена текстура, която осигурява бързо попиване в кожата. Защитният 25 фактор против слънце предпазва кожата, а богатата палитра от 18 нюанса позволява селекцията на перфектния цвят.

Ружът на Gucci позволява финото скулптриране на лицето и скулите с помощта на 8 цвята, сред които розово, праскова и кайсия. Завършващата пудра позволява запазване на грима и подсилва неговата дълготрайност.

Скриването на тъмни кръгове, изсветляване на кожата, ревитализиране и омекотяване на фините линии е възможно с коректора нa Gucci.

Сенките за очи могат да се комбинират по 4, 2 или единични, като цветната палитра предлага нюанси като дръзко черно, шампанско и маслина с метални отблясъци.

Червилата се концентрират основно върху тъмните варианти на червено и бордо, предназначени за вечерта.

„За мен, модата и красотата винаги са свързани. Едното не съществува без другото. Гримът е основен елемент от ревютата на Gucci – помага в комуникацията със същността на жената Gucci. Очи, кожа, устни – те са като аксесоари, работещи заедно по създаването на неповторима визия“, сподели Фрида Джанини, креативен директор на модната къща.

Линията е произведена от P&G, с които Gucci работят от 2006 година насам, а продуктите са изработени с помощта на гримьорката и креативен директор на американската компания - Пат Макграт.

Официалното представяне на продуктите от първата колекция за козметика на Gucci ще бъде през септември тази година, като ще бъде достъпна и услугата за онлайн заявка и поръчка на продуктите от официалния сайт на модната къща.

Първите 16 продукта от колекцията можете да видите в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари