IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Козметиката, която да споделим

14 септември 2014 09 36

Унисекс продуктите, които да използваме с приятел

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Домашното продължение на вечерта, независимо дали е с гадже или с приятел, винаги е добър алтернативен вариант след заведение.

Често, унесени в разговори и приятни емоции, се сдобиваме за една вечер със съквартирант, който почти винаги е неподготвен за „инцидентното“ преспиване.

За да се представим като добри домакини, ето някои от козметичните продукти, които можем спокойно да споделим с гаджето или приятеля.

Шампоанът за коса

Безспорно, изборът между различните шампоани за жени е значително по-голям от тези, предназначени за мъже. Дори понякога нашият шампоан оказва по-добро влияние върху мъжките прически, тъй като е значително по-богат откъм състав. В случай, че желаете да сте наистина добре подготвени и да изненадате вашия гост, най-добре да се ориентирате към шампоан за всякакъв тип коса, който със сигурност да пасне на вашия приятел.

Пастата за зъби

Дъвките, макар и чудесно изобретение, са предвидени за моментите между храненията, в които нямаме възможност да измием зъбите си. За да накараме госта ни да се чувства като у дома си, споделете пастата за зъби. За да има все пак и с какво да я използва, заредете се поне с една допълнителна четка, предвидена за посетител, която да предложите.

Балсам за устни

Независимо че повечето мъже се притесняват да си признаят, че биха използвали балсам за устни, предложете сами. Това е един от козметичните продукти, които са напълно унисекс, тъй като са предвидени за специализирана грижа за устните, която не трябва да се пренебрегва и от двата пола.

Сапун с глицерин

Стандартните сапуни могат да предизвикат неприятни реакции върху кожата на по-чувствителните от нас. За да не завърши прекрасната вечер със зачервявания, обрив и алергия на добрия ни съквартирант за една нощ, снабдете се със сапун с глицерин, който е изработен основно от естествени съставки.

Душ гел

Козметичните фирми са се концентрирали около създаването на унисекс аромат, който да може да се използва едновременно от вас и от приятеля ви. Това е чудесен вариант и за тези, които живеят със съквартирант по принцип, тъй като може да намали драстично разхода ви по душ гел. А и нека бъдем реалисти – на всеки се случва да прибегне до чуждия козметичен продукт, независимо дали защото ние нямаме или просто мирише по-добре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари