IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Другите предназначения на лака за нокти

18 септември 2014 09 51

За какво още можем да използваме козметичния продукт?

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Лакът за нокти е сред един от най-често използваните продукти в ежедневието на всяка жена.

Разнообразието от цветове, пигменти и ефекти винаги е привличало вниманието на хората около нас.

За всяка практична жена, която търси нови предназначения на своята козметика, имаме няколко добри идеи за лака за нокти.

Ако сте алергични към метала на бижутата ви

С нанасянето на безцветен лак няма да загубите красивата им визия, а бариерата, която ще създадете между метала и кожата ще ви спести зачервявания, обриви и различни реакции.

Блясък в обувките

Класическите бели обувки могат да добият съвсем нов и различен вид с малко лак за нокти. За целта подберете любимите си цветове и смело експериментирайте. Можете да направите много различни шарки, принтове или да изпишете инициалите си, като по този начин да създадете нещо индивидуално, неповторимо и уникално. За целта използвайте хартиено тиксо, за да бъдете максимално прецизни и четки с големина, в зависимост от това, което искате да направите.

Конецът, в чийто край има малко лак за нокти, по-лесно се поставя в иглата.

За да постигнете това, поставете малко количество от козметичния продукт в единия край и изчакайте да засъхне.

Нов живот за старите калъфи за телефон

Прозрачните лакове за нокти с блестящи ефекти, камъчета и брокат могат да се използват върху силиконовите и пластмасови аксесоари, за да внесете промяна по ваш вкус.

Водоустойчиви надписи

Красивите кутии за подправки, шишенцата в оливерника или дори звънецът на вратата ви могат да бъдат платно, на което да творите. За целта използвайте избран цвят за нокти, или подберете прозрачен такъв, с който да фиксирате вече готовите надписи.

Бижутата

Ако имате гривна или колие, които вече са ви омръзнали, можете коренно да ги промените с помощта на различни лакове за нокти, с които да ги оцветите. Ако наистина ви се отдават изкуствата и имате артистичен поглед, използвайте тези си качества и изцяло „претворете“ аксесоарите.

Пликовете за писма

Определено се затварят значително по-лесно с безцветен лак за нокти, който освен това и спестява уморителното „изпробване“ на лепилото.

Еднаквите ключове, които постоянно бъркате вече няма да са ви проблем. За целта използвайте два контрастни цвята, с които да обозначите кой от къде е.

Безцветният лак е едно от умните решения при бримка на чорапогащника

Ако по средата на деня забележите, че имате този така досаден и, за съжаление, често срещан проблем, нанесете малко безцветен лак, който да спре разрастването на бримката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари