IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Временни татуировки – бижута

19 септември 2014 06 34

Блестящи аксесоари за всеки повод

Снимка: Flash Tattoos

Снимка: Flash Tattoos

Козметичните брандове винаги са имали силна връзка с модните къщи и майсторите на ювелирните изделия.

Последните сезони обаче, наблюдаваме едно своеобразно „разменяне на ролите“, в което дизайнерите създават линии с козметика, а бюти индустрията все по-често лансира различни и нови алтернативи на скъпите аксесоари.

Тази година особен интерес предизвикаха временните татуировки – бижута. Блестящата им визия ги превърна в един от най-търсените продукти, които не се подчиняват на различните сезони и са подходяща добавка както към зимните, така и към летните ни силуети.

Едно от най-изненадващите събития бе представянето на временните татуировки – бижута на Dior, които са изработени с истинско 24-каратово злато и за кратко време се превърнаха в любим продукт на всички модни икони.

Независимо дали сте от късметлиите, сдобили се с аксесоар висша мода или от тези, които предпочитат да заложат на по-ежедневен модел, ето основните неща, които трябва да знаем за този тип временни татуировки.

Характер

Временните татуировки – бижута са водоустойчиви, но все пак прекомерното излагане на пряка слънчева светлина, химикали в различни басейни и почистващи продукти намалява блестящия им ефект. С времето, започват да избледняват и да нарушават своята цялост.

Издръжливост

Козметичният аксесоар може да се задържи в перфектен вид върху нашата кожа средно между 4 и 6 дни, в зависимост от третирането. Това е един чудесен период, който ни позволява едновременно да се порадваме на бижуто, без то да ни омръзне.

Премахване

В случай, че решите да премахнете татуировката, единственото, което ще ви бъде необходимо е какъвто и да е тип почистващ продукт, който е на основата на естествено масло. Аргановото олио е чудесен избор, тъй като с него освен, че ще изчистите кожата, ще я омекотите.

Поставяне

Безспорно, като всяко нещо, и този аксесоар изисква определена тренировка и усвояване на техника. Може да ви отнеме няколко опита, докато успеете да поставите татуировката с правилната симетрия, но хубавото е, че веднъж направите ли го, с всеки следващ път ще ви се струва като детска игра. От друга страна, едно от предимствата на актуалните бижута е, че можете да ги поставяте във всякакви условия и във всеки един момент, в който ви се прииска.

Различните визии с временни татуировки – бижута можете да видите в галерията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари