IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжественост в аромат

23 септември 2014 13 22

Новият парфюм на Tom Ford

Снимка: Tom Ford

Снимка: Tom Ford

Най-интензивният период в годината за модните къщи – Седмица на модата, идва успоредно с представянето на последните новости при ароматите.

Tom Ford, чиято основна концепция е да улавя това, което искат мъжете и жените и да го представя с иконичния си почерк от съблазън и дързост, представя новия мъжки парфюм Tom Ford Grey Vetiver Eau De Toilette.

Ароматът продължава да улавя същността на мъжете, които го носят и тяхната философия, като в същото време придава нов, освежаващ привкус. Ветиверът е съставка, за която Форд казва, че винаги е била критерий за класа, изтънченост и безпогрешна мъжественост.

„Ветиверът моментално извиква в мен представата за класическия мъж, който е уверен, изискан и традиционалист по отношение на това, какво прави мъжа истински мъж“ — елегантност, която може да видите в облеклата на Tom Ford.

„Това е една от любимите ми ароматни нотки, защото е винаги актуална, обоснована и притежава изключителен характер. Почти всеки разпознава ветивера и има някаква асоциация с този аромат... Той е еквивалент на класически син блейзер или красив часовник.“, споделя дизайнерът.

Tom Ford Grey Vetiver Eau De Toilette е създаден на основата на най-автентичния аромат на ветивер. Празник на емблематичния материал, тази интригуваща комбинация от свежи, сухи и наситено-дървесни характеристики се съживява и засиява до своята крайна точка.

За да създаде зашеметяващия характер на Grey Vetiver, материалът се добива чрез революционен метод, който гарантира наситен и чист аромат.

Топ нотки

Свежият аспект на ветивера се издига чрез енергизираща бленда от цитрусови плодове. Нотките на свеж зимен лимон, бергамот и грейпфрут са комбинирани с босилек Thai, за да придадат на аромата релаксиращо свойство.

Средни нотки

Ирис, друг ценен екстракт от корени, който е изключително високо ценен от парфюмеристите, придава топлота и комфорт в сърцевината на аромата. Мъжествеността е много майсторски балансирана чрез Artemisia, градински чай и цветчета на портокал, за да съживят истинския характер на ветивера. Именно те придават на аромата неговата чистота и земност в търсенето на енергия.

Остатъчен аромат

След като обаянието на ексклузивния ветиверов екстракт, характерен за Grey Vetiver, започне да се освобождава, се разнася и фантастично богатство от златни, топли амброви дървета. Междувременно, мъхът от дъб подсилва зелените и дървесни аспекти на тази специална съставка, гарантирайки, че никога няма да се прояви тяхната острота.

Допълнението от мускус внася дъх на лека и свежа чувственост. Тази група от важни нотки е в перфектна хармония в остатъчния аромат на Tom Ford Grey Vetiver Eau De Toilette и носи свежест на кожата, преодолявайки естествената ѝ топлина.

Опаковката

Сребърните капачка, пръстен и плочка с логото на Tom Ford олицетворяват свежия характер на ветивера. Бутилката е решена в нова, бяла, набраздена опаковка със сребърни акценти и блестяща табела, която носи името на аромата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари