IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветове червило според зодията

1 октомври 2014 11 10

Кой нюанс отива най-много на характера ви

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Взаимната връзка между зодиите и характерите е една от най-често обсъжданите теми, които могат едновременно успешно да сближат хората и да ги скарат.

За да наблегнем обаче на по-красивата страна на спорния въпрос,, предлагаме една селекция на най-често избираните цветове от различните представители на всяка зодия.

А вие от кои сте?

Овен

В повечето хороскопи, основната черта, която характеризира представителите на този знак е импулсивността. Истинската си същност Овенът най-добре изразява с яркочервено червило.

Телец

Постоянство и последователност описват както самите Телци, така и изборът им при нюансите. Лилавите цветове и черешовочервено се явяват идеалните варианти за допълване на перфектния им външен вид.

Близнаци

Нежна праскова е цветът, на който най-често се спират представителите на този знак. Силните комуникативни качества, които притежават. Близнаците, подчертават двойствеността на тяхната сложна и многопластова личност. Те са интелигентни и отворени към нови хора, а цветът на прасковата е като огледало на тези им черти.

Рак

Докато повечето зодии са основно пътешественици, Ракът е този, който определено се характеризира като пазител на дома. Комфортните и успокояващи нюанси като кремаво, беж и телесните са най-подходящи за Раците.

Лъв

Комбинацията между черти на екстровертен тип и често проявяващото се диктаторско поведение насочват Лъвовете към красиви и дръзки нюанси на розово.

Дева

Перфекционистите от тази зодия обичат прости комбинации, които задължително да бъдат елегантни. Металните и блестящи нюанси са най-честият избор на Девите.

Везни

Ако има една дума, с която да опишем представителите на тази зодия, то тя е хармония. Тези характери имат нужда от постоянно обвързване с хората и никога не искат да остават сами. Тоновете, на които най-често се спират Везните, са различни нюанси на виненочервено.

Скорпион

Най-подходящите тонове, които съответстват на тази сериозна и решителна личност са тъмночервените тонове – именно те добавят лек шик и мистичност на иначе любопитните характери.

Стрелец

Най-оптимистичната зодия от всички винаги е в търсене на информация и знания. Когато става въпрос за ключови нюанси, определено се спират на кафеникави тонове.

Козирог

Ярки, решителни и конкурентоспособни, тези личности се отразяват най-добре с яркорозови червила, които да акцентират върху тяхната същност.

Водолей

Най-обвързаната със земята зодия винаги е заета с притеснения за природата и безспорно представителите ѝ черпят най-много вдъхновения от нея. Най-подходящите нюанси за червило са беж и телесните тонове.

Риби

Мечтателите на зодиакалните знаци са едни от най-креативните, емоционални и грижовни хора. Дълбоките нюанси на червено безспорно са сред любимите цветове в палитрата на червилата им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари