IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 въпроса, които да си зададете преди да направите бретон

21 октомври 2014 11 50

Не правете тази стъпка, ако не сте сигурни

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Моментите, в които ни се иска все повече и повече да експериментираме, могат да се дължат на най-различни обстоятелства.

Важното е, че с някаква, дори и малка промяна в прическата, можем да се чувстваме значително по-красиви, уверени и харесвани.

Проучвания сочат, че най-често избираният вариант за дами, които искат промяна, но се страхуват да е драстична, е бретонът. Ако точно сте изтърпели да израсне и отново искате да си направите, по-добре си задайте тези въпроси.

Харесвах ли бретона си преди?

Макар че може да ви изглежда безумен като въпрос, важно е да си го зададете. Припомнете си усилията, които ви костваше правилното стилизиране, всекидневното измиване само на бретона, количеството лак и чувството, което изпитвате, когато започне да духа вятър.

Да, дайте си сметка, че цялата тази рутина ще започне да се повтаря отново и отново. Златното правило в тази ситуация е следното – ако сте харесвали бретона си преди, ще го харесвате и сега, ако не – по-добре помислете за друга промяна.

Защо го оставих да израсне?

Ако наистина сте харесвали достатъчно много своя бретон, но сте имали отново нужда от промяна и сте го оставили да израсне, това е едно. Ако просто не сте искали да се занимавате или каквато и да е друга причина, която ви е провокирала да се откажете – откажете се отново.

Има ли причина, провокираща премахването на бретона, която вече не е актуална?

Ако проблемът е бил, че точно в този момент сте имали проблем с кожата, например, и бретонът само е усложнявал ситуацията, но вече всичко е наред, смело напред! Ако обаче причината все още е актуална... Помислете дали си заслужава.

Кой месец сме?

Ако мисълта за бретон ви е осенила през някои от месеците април, май, юни, юли или август – не го правете. Визуално преходът изглежда все едно поставяме рамка на лицето. Ако обаче е топло, преходът ще представлява едно допълнително прилепване на бретона за челото, изпотяване и трудно стилизиране заради високата влага.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари