IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Правилна грижа за гъста и здрава коса

23 октомври 2014 05 15

Какво трябва да използваме, за да постигнем желания ефект?

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Слабата и изтощена коса намира своето решение в правилната и добре подбраната грижа.

Стандартните ограничения в третирането се комбинират с подходяща селекция от продукти, които укрепват косъма и засилват блясъка и конструкцията.

Ако имате тънка и слаба коса, не се притеснявайте, а просто следвайте тези съвети как да постигнете желаната гъста грива.

Яйца

Постоянното третиране с протеин е едно от най-успешните, когато става въпрос за силна и здрава коса. Включете задължително към стандартната си маска за коса яйцето и оставете да действа върху косата поне за 20 минути. След това изплакнете обилно с вода и използвайте шампоан.

Зехтин

Естествените масла са сигурен източник на много витамини, които подхранват и заздравяват косата. Зехтинът бързо и ефикасно ще добави обем в косата и ще намали цъфтенето ѝ. Можете да използвате зехтин вместо кристали за коса, но го прилагайте в съвсем малко количество и само и единствено върху съвсем ниската част и краищата на косата.

Авокадо

Авокадото успешно се бори със слабата и тънка коса, овлажнявайки косъма от корена до краищата. Това се дължи основно на високото количество витамин Е, които то съдържа и благодарение на който създава защитен слой на косата.

Рициново масло

Масажирайте редовно скалпа със студено пресовано рициново масло. Естественият продукт покрива косата плътно със специален слой и е изключително ефективен срещу косопад. Високото съдържание на витамини Е и мастни киселини подпомага растежа на косата.

Шампоан

Съобразете шампоана и балсама си с проблема, който имате. Правилният избор на продукт е също толкова важен, колкото и редовното му използване. Ако имате слаба и тънка коса, но искате плътна и гъста такава, използвайте новия шампоан Head&Shoulders Thick & Strong и тоника за уплътняване на косъма. Серията е създадена в грижа за косъма от корена до върха и прави косата по-жизнена и устойчива на щетите, които допринасят за изтъняването на косата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Ели ( преди 9 години )
А какво ще кажете за продуктите с Макадамия- шампоани, кристали, маски ?! За маслото от Макадами навсякъде пише, че подхранва косата, има най-много незаменими мастни киселини и естествени витамини.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Татяна ( преди 9 години )
няма да съжаляваш, от 10-тина дни го ползвам и определено има разлика ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Людмила ( преди 9 години )
поне си заслужава цената, не като някои други прехвалени от скоро го ползвам и има резултат
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар