IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да изглеждаме добре, дори и болни? – част 2

25 ноември 2014 08 31

Допълнителни съвети

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Опитахме се да обобщим най-важните съвети за това, как да изглеждате в перфектен външен вид дори и когато се борите с упорита болест, но винаги има какво да се допълни.

Представяме ви втората порция изпитани методи за прикриване на борбата между тялото ни с вирусите и външните белези от това.

Искрено се надяваме да се радвате на перфектно здравословно състояние, но в случай, че ви застигне неприятна хрема и леко втрисане, ето как да изглеждате перфектно въпреки това.

Пропуснете фон дьо тена

...особено, ако кожата ви вече е дехидратирана. Един от най-неприятните ефекти на настинката върху кожата е изсушаването. Нанасянето на фон дьо тен върху суха кожа може да добави няколко години върху вашата възраст, тъй като ще попие и в най-малките бръчици, подчертавайки ги значително. За целта, докато сте в процес на леко разклатено здраве, съветваме да замените фон дьо тена с минерална основа, която не само, че ще ви направи да изглеждате добре, но и ще заздрави кожата ви.

Добавете малко цвят

Възможно е в тези периоди от годината кожата ви да загуби временно свежия си вид. За целта, можете да си позволите да селектирате един тон по-тъмен нюанс на ружа от този, който по принцип използвате. Все пак, внимавайте да не прекалите твърде много и да не се получи контрастна разлика между естествения ви тен и ружа.

Подсилете очите

Поставете блестящи сенки, за да добавите усещане за движение и свежест. Добър вариант е да акцентирате върху линията под веждите и от вътрешните ъгли на клепачите. По този начин ще изглеждате все едно сте уловили красивите слънчеви лъчи.

Водоустойчива спирала

Тъй като сълзенето на очите е значително по-учестено по време на настинка, а това далеч не е повод да се лишите от красивите и подчертаващи очите мигли, спрете се на водоустойчива спирала.

Устните

Задължително е да носите винаги в себе си балсам за устни или естествено масло. Силните ветрове и ниските температури силно влияят на нежната кожа. Удвоете грижата и намалете риска от напукване като увеличите честотата на нанасяне на продуктите. Ако обикновено се сещате да подсилите устните два пъти през деня, в зимните дни ги направете четири.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Невена ( преди 9 години )
И на мен така, зимата особено и от студа устните ми са много сухи. Танче, ако позволиш, че ти препоръчам един балсам за устни, който върши чудеса - Flexitol Lip Balm, много съм доволна, омекотява и не позволява да се напукват устните.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Танчето ( преди 9 години )
винаги, ама винаги, когато съм болна, освен че започва до болка да ми се бели носи, ми се напукват и устните, направо е отвратително, постоянно съм с балсам за устни в ръка, не че ми помага, но поне е нещо
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар