IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова концентрирана сила срещу загуба на обем и бръчки

28 ноември 2014 14 02

Новият Eucerin® Volume-Filler Концентрат с висока концентрация на магнолол, олигопептиди и хиалуронова киселина подпомага възстановяването на обема на кожата за подмладено излъчване

Снимка: Eucerin

Снимка: Eucerin

Концентратите са на мода – те са четвъртият най-използван продукт за подмладяване*, и има защо: „Концентратите и серумите имат много лека текстура, която позволява оптималното проникване в кожата за директен ефект. Тяхната висококонцентрирана формула прави действието им по-интензивно,“ споделя д-р Андреа Шьолерман, консултант по дермокозметика.

„Когато се нанасят на добре почистена кожа, естествените регенеративни процеси на кожата се подобряват, а ефектът от дневната подмладяваща грижа се усилва,“ пояснява д-р Андреа Шьолерман.

„Остаряването на кожата има много измерения: с напредване на възрастта жените често се оплакват не само от появата на бръчки, но и от промяна в изражението. Те споделят, че лицето им започва да изглежда „уморено“, „стресирано“ или „тъжно“. Причината е увисването на кожата вследствие на загуба на обем. Колкото повече обем има лицето, толкова по-младежко и позитивно е излъчването. Затова със съдействието на дерматолози разработихме серията Eucerin® Volume-Filler, която ефикасно възстановява обема на лицето,“ казва д-р Андреа Шьолерман.

* Източник: GFK Швейцария – Beauty care women, Европа, Февруари 2013

Тройно концентрирана сила за възстановяване на обема на лицето

За подмладено излъчване и по-добър обем на кожата експертът в грижата за кожата Eucerin® обогати серията с Volume-Filler Концентрат. Формулата ефикасно възстановява обема и подобрява лицевия контур, като трите висококонцентрирани активни съставки въздействат върху различни слоеве на кожата. Магнололът – екстракт от кора на магнолия – подобрява състоянието на кожата, като увеличава броя и размера на клетките, даващи обем*. Олигопептидите стимулират синтеза на колаген, ускоряват метаболизма на кожата и подобряват взаимовръзките, които се осъществяват между клетките при по-млада кожа*. Хиалуроновата киселина хидратира кожата и намалява бръчките.

Как да постигнем максимален ефект

„Първата стъпка винаги е да почистите лицето си, после с нежни масажни движения да нанесете концентрата и да изчакате, докато напълно се абсорбира. Много е важно последващата грижа да е съобразена с индивидуалния тип кожа. Причината: серумите и концентратите не съдържат голямо количество липиди, които са изключително важни за предпазването на кожата от изсушаване и от влиянието на околната среда,“ споделя д-р Шьолерман.

„Дневният крем е необходимо да включва слънцезащита, която защитава кожата от UVA и UVB лъчи, предпазвайки я от преждевременно стареене, причинено от слънцето“, допълва тя. Затова ако нанесете концентрата сутрин, препоръчително е след него да използвате Eucerin® Volume-Filler Дневен крем. Ако го нанесете вечер, след него използвайте Eucerin® Volume-Filler Нощен крем.

За повече информация вижте тук.

*инвитро тест

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари