IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е добре да се научите да правите? – част 1

11 декември 2014 10 06

Козметични трикове, които винаги ще влязат в употреба

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Непрестанното развитие е малката тайна за истинска красота. Научаването и изпробването на нови и нови методи и трикове в ежедневната козметична рутина ни помага да постигаме по-лесно визиите, към които се стремим, и да се чувстваме по-добре в кожата си... Буквално.

Именно поради тази причина опитваме най-различни процедури, проверяваме кое работи и кое не и обобщаваме своите изводи за вас.

Предлагаме ви триковете с красота, които със сигурност ще прилагаме при проблем в козметичен аспект.

Маска с кокосово масло

В случай, че ви се налага да се справяте със слаба, лесно накъсваща се коса, създайте си сами козметична рутина от маски с кокосово масло. Поставете директно върху скалпа и разтрийте добре. Оставете маската да действа поне половин час и след това изплакнете старателно с хладка вода.

Почиствайте устните с четката за зъби

Четката за зъби може да бъде използвана с много и разнообразни приложения. Освен да почистите зъбите и езика, ексфолирайте и подобрете кръвообращението на устните. Поставете малко зехтин и с кръгови движения го разнесете с помощта на четката.

Руж или сенки в червилото

Поставянето на руж или сенки върху червилото ви ще го направи много по-дълготрайно, особено ако сте на специален повод, на който не можете да си позволите нищо друго, освен перфектен грим. Към дълготрайността, добавете ефектите на обем и матов завършек и със сигурност това ще стане един от най-любимите ви козметични трикове.

Сода за хляб като ексфолиант

За разлика от повечето готови козметични продукти, които може да съдържат истински опасни за кожата ви химикали, содата за хляб е напълно безвредна. Направете си сами паста от сода за хляб и вода, която да разтъркате върху проблемните зони. Изплакнете внимателно и поставете хидратиращ лосион за тяло.

Потупвайте

Повечето от нас поставят различните продукти за лице с втриване. Вместо това, заменете познатото движение с леко потупване. Това далеч не означава да поставяте по-голямо количество, а просто да промените техниката. По този начин осигурявате по-бързо абсорбиране на продукта, който сте избрали.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари