IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайната на плътните устни

4 декември 2014 11 50

Как да се сдобием с такива?

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Плътните устни винаги са били най-любимата част от лицето както на нас, така и на мъжете.

Способността им да съблазняват и да придават красив вид и излъчване на женственост са сред най-търсените ефекти за постигане.

Независимо дали сте родени с плътни и добре оформени устни, козметичната индустрия се старае максимално да задоволи желанието за продукти, които да постигнат това.

Прибавете изпробваната техника, която ще ви разкрием, и се радвайте на вниманието и комплиментите за вашите устни.

Хидратирайте

За да се получи добър краен резултат на каквото и да е, винаги трябва да има поставена основа. Следвайки именно тази логика, препоръчваме да използвате хидратиращ балсам за устни, който да поставите малко време преди да оформите устните. По този начин ще избегнете напукване и навлизане на червилото в малките гънки на кожата.

Коректор

Ако този съвет ви звучи странно, то ще ви кажем, че той е в основата на визуално по-плътните устни. Нанесете малко количество коректор в средата на долната ви устна – по този начин ще уголемите устните и ще поставите акцент върху тяхната плътност.

Молив

Задължително очертайте с молив, като предварително се уверите, че не излизате драстично от естествената линия. Използвайте възможно най-близкия до вашия цвят и се постарайте да акцентирате основно върху горната част. Дори и незначителните милиметри могат значително да увеличат ефекта на плътност и мекота.

Червило

По принцип, препоръчително е да се придържате към телесните нюанси, защото с тях визуалната измама е много по-убедителна. Дори и да искате да използвате малко цвят, стойте далеч от най-тъмните нюанси, тъй като те оптически смаляват устните.

Гланц

Добавянето на задължителния блясък в устните внася усещане за движение и плътност. За да създадете плътни устни, имате два варианта на нанасяне – или само в центъра на долната устна, или изцяло. Изборът е изцяло ваш, ефектът и при двата начина е гарантиран.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари