IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грешките в грима на жените, от които мъжете се дразнят

6 декември 2014 14 21

Мъжете забелязват повече неща, отколкото си мислите

Снимка: eyeshadowlipstick.com

Снимка: eyeshadowlipstick.com

Никой не казва, че жените винаги трябва да имат перфектен грим, имайки предвид, че повечето мъже обичат естествено изглеждащите дами.

И все пак, много жени правят едни и същи грешки по отношение на визията си, именно когато се приготвят за среща с представител на силния пол. Всичко се дължи разбира се, на различните гледни точки по отношение на красотата.

Мъжете обикновено не харесват жени, които прекаляват с макиажа, а въпросните жени може би си мислят, че изглеждат фантастично именно заради грима.

Ето и най-често срещаните грешки, които дамите правят с грима си, а мъжете забелязват и не ги намират за атрактивни:

1. Твърде много парфюм

Парфюмът трябва да е в такова количество, че да подмамва мъжа да иска да притисне в обятията си жената, за да усети уханието ѝ още по-добре. Ако една жена мирише от няколко метра на парфюма си, това разваля целия ефект и дори може да бъде неприятно. Това, че вие не можете да усетите аромата си, не означава, че другите също не могат. Не се пръскайте повече от 3-4 пъти преди излизане!

2. Тежък фон дьо тен

Мъжете мразят женски лица, които са намазани с толкова силен фон дьо тен, че приличат на восъчни. Все пак вие не отивате на фотосесия за списание, а на среща с мъж и не трябва да прекалявате с количеството грим. Освен това внимавайте да не използвате грешен цвят фон дьо тен и тенът ви до брадичката да няма нищо общо с този на врата и деколтето ви.

3. Размазана спирала

Мъжете смятат за секси дългите мигли, но размазаната по клепачите спирала или слепените косъмчета на миглите, не са особено привлекателни. Нанесете спиралата си пестеливо и използвайте четка, за да разделите косъмчетата.

4. Прекалено лепкав гланц за устни

Някои мъже изпадат в ужас, като видят жена с лепкави от гланц устни. Те не искат да целунат нещо, което прилича на блестящо лепило. По-добре заложете на овлажняващо червило, което подсилва естествения цвят на устните ви. Освен това внимавайте с молива за устни, за да не заприлича устата ви на детска книжка за оцветяване. Целта на този молив не е да се вижда, а само деликатно да подсили контура на устните.

Снимка: loveitsomuch.com

5. Коса в „замръзнала“ прическа

Хубаво е да си направите прическа преди среща, но тя трябва да изглежда максимално естествена. Внимавайте със сложните прически, фиксирани с много лак или други стилизиращи продукти. Мъжът иска да може да прокара нежно ръката си през косата на дамата и да усети мекота.

6. Прекалено блестящ грим

Забравете за блестящите гримове (особено тези с брокат), освен ако все още не сте тийнейджърка. Бляскавите сенки за очи изглеждат доста странно, с изключение на случаите, когато са за сценичен грим.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари