IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Козметични съвети от модния подиум

8 декември 2014 09 31

Какви са тайните на професионалистите?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След ревюто на Victoria's Secret определено ни обзе доза възхищение и дори малко завист към изключително красивите модели.

Към това, всеки един ден от годината попадаме на небрежно перфектните жени на модната индустрия, които изглеждат невероятно дори и в ежедневието си.

Тъй като във всяка една от нас се крие истинска богиня, единственото, което трябва да направим е да я освободим да се покаже.

И козметичните тайни на хората, отговорни за грима на моделите. Разкриваме без грам свян всички малки трикове на професионалистите.

Краища

Ако точно преди да излезете забележите, че след като сте се подстригвали, като че краищата ви са единственото, което се вижда от косата ви, поставете крем. Количеството не трябва да бъде повече от един бадем, а продуктът може да варира от крем за ръце, през такъв за тяло и лице.

Акцентирайте само и единствено в краищата, защото искате здрава на вид коса, а не мазна такава.

Устни

За да се сдобиете бързо с устни като на Линдзи Уиксън, „попълнете“ до контур с цвят, подобен на вашия естествен. Продължете съвсем леко над линията на устните ви, за да създадете допълнително обем. Поставете червило и гланц за устни, които да внесат мекота и плътност.

Червено червило

Ако сте наистина голям фен на красивото червено червило, определено има защо! Тази утвърдена класика се задържа като водеща тенденция през всеки следващ сезон и определено няма изгледи това да се промени. За да изпъкне още повече цветът, поставете основа от коректор и след това червило.

Лице

Красивото и изчистено лице на моделите е всъщност един прост трик и игра с цветовете. Използвайте два цвята коректор – светъл за зоната около очите и тъмен за останалата част от лицето. Магията се случва единствено и само с пръстите и правилното сливане на цветовете, за да не се получава контрастна разлика.

Снимки

Голямата тайна на изумителните снимки, дори и папарашки, се крие в една много лесна и проста думичка: акцент. Най-добрата тактика за ежедневен грим е да акцентирате само върху една зона, като силно препоръчваме това да са устните.

Нанесете немного яркочервено червило за през деня, а вечер добавете просто една елегантна очна линия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари