IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ново измерение на жената и нова перспектива на мъжествеността

17 декември 2014 12 14

Парфюмите Boss Ma Vie Pour Femme и Boss Bottled

Boss Ma Vie Pour Femme, Снимка: Boss

Boss Ma Vie Pour Femme, Снимка: Boss

Следвайки успешните лансирания на Boss Nuit Pour Femme и Boss Jour Pour Femme, новият парфюм, Boss Ma Vie Pour Femme, е завършек на триото и разкрива ново измерение на жената Boss.

Boss Ma Vie Pour Femme е вдъхновен от един момент в живота на жената Boss, който досега е оставал незабелязан. Това е удоволствието, когато тя избира да излезе от ежедневната си рутина, да забави темпото, да се отпусне и просто да се наслади на един момент за самата себе си.

Ароматът улавя интимната същност на нейния независим дух, освобождавайки изпълващото усещане да вкусваш с наслада живота – собствения си живот.

Джейсън Ву, Творчески директор на дамската колекция на Boss, вдъхновява кампанията на аромата с визията си за нова, модерна женственост във всички ключови аспекти на Boss Ma Vie Pour Femme, включително дизайна на флакона.

Новото измерение на жената Boss е идеално представено чрез посланика на Boss Ma Vie Pour Femme – Гуинет Полтроу.

Също като жената Boss, Гуинет Полтроу излъчва увереност, която личи от начина, по който носи дрехите си, от походката ѝ, позата ѝ и ароматът, който избира да носи. Но за кампанията на Boss Ma Vie Pour Femme, Гуинет Полтроу приема възможността да разкрие една по-интимна своя страна с усещане, резониращо дълбоко в нея.

Парфюмът е вдъхновен от независимия дух на жената, която умее да спре и да се отдаде на малките неща в живота – да се прибере пеша на залез слънце, слънцето върху кожата ѝ, докосването на цвете.

Това са моментите, в които истински оценяваш живота, в които жената Boss Ma Vie Pour Femme излъчва своята най-пленителна и лъчиста женственост и увереност. Свеж и деликатен, уникалният парфюм и композицията от съставки ви канят да отделите малко време, за да го оцените и да се насладите на всеки момент.

Връхните нотки символизират модернистичния дух, съставени с аромат на кактус. Сърцето на парфюма е решено в иконичната за марката женственост: цветен букет с пъпка от роза. Базата на Boss Ma Vie Pour Femme носи спецификата на кедровото дърво.

Позитивно и провокативно, изявлението на днешните мъже, че те са в най-добрата си форма досега, е дръзка декларация. Но това е убеждението на парфюми BOSS, което лежи в сърцето на новата кампания на Boss Bottled.

Известна със своето дълбоко разбиране на това какво е модерната мъжественост, марката вярва, че характеристиките, повлияни от съвременния живот, допълнени от оценяването на признати мъжки черти като галантност и смелост, правят днешния мъж най-добрия мъж до момента.

Започвайки нова глава в историята на аромата и отпразнувайки продължаващия успех, парфюми BOSS разкриват Джерард Бътлър като новото лице на Boss Bottled. Въплъщавайки сила, кураж, очарование и заплетеността на модерните времена, Джерард Бътлър перфектно отразява модерната мъжественост и олицетворява ценностите на Boss Bottled.

Ярък, с топла дървесна база, Boss Bottled е безпогрешно мъжествено ухание за съвременния мъж. Плодови и цитрусови връхни нотки на ябълка, лимон и слива балансират с цветно и подправъчно сърце, доминирано от здравец, с добавена пикантност на канела и карамфил. Топлите базови нотки от сандалово дърво, ветивер и кедрово дърво са в контраст с ванилията. Подобно на „Мъжа на днешния ден“, който облича перфектно скроен костюм, за да подсили елегантната си визия, ванилията придава изисканост на аромата, създавайки изтънчена обвивка на останалите съставки.

Контрастът между мъжествените дървесни и пикантни нотки и необичайните плодово ванилови нотки интригува, но не нарушава баланса. Резултатът е аромат, който остава съвременен и актуален и днес, както по времето, когато е лансиран. Boss Bottled наистина издържа на теста на времето, превръщайки се в утвърдена част от ежедневието на Мъжа на днешния ден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Иванина ( преди 9 години )
Страхотни парфюми. Може да ги намерите на добри цени при ***.perfumxx.com . Аз купувах от там и останах доволна.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар