IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм с колекция лакове

11 декември 2014 11 43

Дебютът на дизайнерката е в колаборация с Nails Inc

Снимка: Victoria Beckham

Снимка: Victoria Beckham

Познавахме Виктория Бекъм като част от любимата група Spice Girls.

След разпадането на групата започнахме да я разпознаваме като съпругата на Дейвид Бекъм, а от известно време следим с интерес изключително бързото ѝ развитие в модния бранш.

Очевидно красивата певица, дизайнерка и майка определено не е приключила своите нови изяви. Доказателство за това е козметичният ѝ дебют със съвсем новата колаборация с Nails Inc.

Лимитираната колекция на Виктория Бекъм съдържа само два модела лак за нокти, решени в нюанси нюд и керемиденочервено.

Двата контрастни цвята символизират двете страни на нейния характер. Опаковките на всяко едно от козметичните изделия са изработени в идентични, специално създадени за линията бутилки в черен и бял мат, съответно за телесния и червения цвят.

 

Колекцията е вдъхновена от последната дизайнерска линия на едноименната марка на Виктория Бекъм, а в състава на лаковете се крие формула с екстракт от бамбук, която има заздравяващ ефект и символизира японския дух и традиции.

Въпреки че дебютът в козметичната индустрия е единствено от два цвята, те обхващат основните разделения и различия при жените – дръзките характери намират своето отражение в червеното, а романтичната страна лесно се олицетворява с нежния розов пигмент.

Дебютната козметична линия на Виктория Бекъм в колаборация с Nail Inc се очаква да бъде представена на широката аудитория в началото на следващата година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари