IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво разкрива прическата за характера?

8 януари 2015 07 41

Открийте повече за себе си

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Начинът, по който се обличате и държанието, което имате, говорят изключително много за това какъв човек сте.

Характерът ви обаче далеч не се изчерпва само и единствено с това. Хората подсъзнателно са склонни да си правят определени изводи за вас дори и по начина, по който носите своята коса.

Дали обичате обемните къдрици или перфектно правата коса, късата прическа или изящната дължина – това са все признаци, важни както за вашия фризьор, така и за хората, с които общувате всекидневно.

Какъв характер показвате и какви черти от вашата индивидуалност разкрива прическата ви?

Ниска опашка настрани

Тази закачлива визия е характерна за жените, които са едновременно изискани, бизнес ориентирани, мотивирани, но и млади по душа.

Дълга коса

Красивата и поддържана дълга коса се възприема като изключително красива и стилна прическа. Но освен това може да бъде знак за несигурност и страх от промени. Класическата визия е утвърдена като универсален подход, който освен всичко е изключително сигурен. Да се придържате към тази прическа с години говори, че определено не сте особено добре настроени към приключения.

Къса коса

Скъсените дължини акцентират и привличат погледа на околните върху лицето и красотата на очите, устните и веждите. Има мъже, които не харесват къси коси, но вас това не ви интересува. Вие сте уверена и обичате да постигате нещата по начин, по който вие прецените.

Къдрава коса

Има две неща, които хората виждат в къдравата коса. От една страна, ако сте естествено къдрави, това говори, че сте лъчезарна и щастлива личност, която се чувства абсолютно комфортно в своята кожа. Ако изкуствено къдрите косата, това може да бъде знак, че не сте доволни от естествената си визия и е трудно да ви се угоди.

Небрежен кок

За някои дами това е просто навик, с който прибират пречещата през деня коса. Ако обаче обичате постоянно да носите косата си така, това говори за вас като за спокоен човек, който е в хармония със себе си.

Прическа „Боб“

Късата, но не прекалено скъсена коса, изразява младежки дух в жената. Това е човек, който обича да бъде заобиколен от други хора, да се забавлява и да експериментира.

Ярки оцветители за коса

Ако обичате често да експериментирате с различни дръзки цветове, които да сменяте постоянно, то вие сте от хората, които могат да се похвалят с освободено мислене и желание да ви запомнят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари