IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп на красотата – част 1

10 януари 2015 07 38

Какво отива на различните зодии

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Настъпването на новата 2015 година се явява чудесен повод за всички нас да започнем начисто, да поставим новото начало, за което се каним вече толкова много време и да си дадем възможност да бъдем много по-щастливи.

Предстоящите 365 дни са много добро време, в което да се замислим и да обърнем една идея повече внимание на своята красота.

Тенденциите за 2015 година вече са факт, а ние се постарахме да представим индивидуална за всеки зодиакален знак селекция от това, какво му вещаят звездите в един буквално красив аспект.

Козирог

Годината за Козирога се очертава да бъде много динамична и значително по-фокусирана върху желанието за привличане на противоположния пол. Представителите на този знак са едни от най-амбициозните и със сигурност притежават цял гардероб в строгия и стилен дрескод на бизнес облеклото.

Акцентирайте върху сексапилните визии и в грима, като задължително използвате черна очна линия и кафяв молив за веждите.

Водолей

За Водолеите 2015 година ще бъде изключително успешна в личен план. Ще успеят да създадат силни връзки и дори семейство. За обвързаните, социалният живот ще има добра развръзка – очакват се много събития и добри спомени.

За да преминавате с лекота през дългите вечери, гримът трябва да отговаря на вътрешната ви нагласа – заложете на ярки цветове като синьо, зелено, розово и жълто, с които да привличате всички погледи. Устните придържайте към нежните бледи тонове и не прекалявайте с тена и бронзанта.

Риби

Романтиците сред зодиакалните знаци най-накрая ще видят плодове от дългогодишния си труд и усилия към своя партньор и обект на желания. Очертава се растеж в кариерата, от което следва гримът ви да бъде основно естествен. Залагайте на методите за подчертаване на естествената красота – спирала, добър фон дьо тен, красиво подчертани вежди и задължителния гланц за устни. Пастелните цветове са ключът към успеха за вас.

Овен

2015 е белязана с успехи в любовта и семейството за една от най-упоритите зодии. Дните са пълни с изненади и голямо събитие ще бележи живота ви – предложение за брак, нова връзка или дори дете. Красотата е един аспект, в който представителите на зодия Овен влагат много време и усилия.

Трудът ви ще бъде възнаграден, ако акцентирате основно на устните. Заложете на силни и ярки червила, които да впечатлят околните, а очите придържайте към семплата стилистика.

Телец

Телците ще се съсредоточат върху себе си през 2015 година, което включва разкриването на сексапилната богиня, която се крие в тях. Съблазнителните умения ще се подчертаят добре с грим, придържащ се към металните отблясъци.

Използвайте актуалната за сезона тенденция за козметика, създаваща усещане за бижута и акцентирайте основно върху тъмните тонове.

Близнаци

През 2015 година, Близнаците най-накрая ще успеят да се доверят на човек до себе си и да го приемат сериозно като свой потенциален партньор в дългосрочен план. Необвързаните ще впечатлят противоположния пол със своето чувство за хумор и енергия.

При гримът, добър избор са неоновите и ярки цветове, които смело можете да комбинирате като сенки или червило. Важно е да изберете една част от лицето, която да бъде дръзка, другото придържайте семпло.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари