IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Негативните страни да си ангел на Victoria's Secret – част 1

13 януари 2015 07 09

Какво всъщност се крие зад кулисите?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Една от многото ни мечти е да имаме възможността поне за един ден да бъдем част от ангелите на Victoria's Secret.

Често ни се е случвало да си представяме какво би било да притежаваме перфектно тяло, да сме невероятно известни и да имаме всички възможности, които имат дами като Адриана Лима, Алесандра Амброзио и Кандис Суонепол.

След като изгледахме ревюто за 2014 година, състояло се в Лондон, известно време вървяхме като че върху подиум и се чувствахме така, все едно сме част от едно от най-известните и пищни събития.

За съжаление, дойде време да се върнем в реалността и да си припомним защо точно ние не искаме да бъдем част от Victoria's Secret.

Разкриваме пред вас какво всъщност се крие зад бляскавата визия на моделите и самото ревю.

1. Строгите тренировки

Телата, които виждаме по бельо не са част от естествените дадености. Необходими са продължителни, упорити и трудни тренировки, с които да се извае всеки един мускул върху тялото. Да, изглежда много красиво, но е нужно да отделите поне по два пъти всеки ден няколко часа за интензивни тренировки.

2. Огромна част от деня отива за прическа и грим

Да, не съществува жена, която да се събужда всяка сутрин с перфектно чиста кожа, подчертани очи и апетитни, бледорозови устни. Обикновено тази ни визия отнема доста време преди да се заемем с ежедневните ангажименти. Представете си това да бъде вашето ежедневие. Моделите споделят, че почти целият им ден отива в подготовки, гримиране и оправяне на косата. Звучи забавно, но реално, никой не може да издържи да прави само и единствено това.

3. Тен

Шоколадовият загар на всеки един от моделите също не е част от естествените процеси или дадености. Блестящите тела се „обработват“ със спрей-тен два дни преди официалното ревю. В свободния ден, всички неравности или неправилни линии се поправят. Завършеният вид се запазва със специален фиксатор, който не позволява „разтичане“ дори и когато моделите се потят. Да, те също се потят.

4. Нежеланото окосмяване

Признаваме за божествените тела и визии на моделите, но нека не забравяме, че те все пак са хора. И жени. Като такива, предполагаме, че също се справят с проблеми, познати ни до болка. Сред тях са нежеланото окосмяване и нежната кожа. В интервю за „Huffington Post“, Кандис Суонепол споделя, че постоянната кола маска е едно от нещата, които просто вървят ръка за ръка за кариерата като модел.

5. Високи обувки

Неземно дългите крака на моделите далеч не са в действителност такива, каквито ги виждаме по време на ревютата. Визуалната измама се дължи на изключително високи обувки, които са много, много неудобни. Познаваме чувството след дълго носене на модели с висок ток и честно казано не бихме желали това да е ежедневието ни. Към трудностите при задържане върху неудобните аксесоари, добавете и напрежението, което бихте изпитали, ако вървите пред милионна аудитория.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Trinity ( преди 9 години )
Идеята е, че И на тях им е трудно. А не, че САМО на тях им е трудно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Хайде стига сте ги изкарвали героини! Без значение с какво се занимаваш, ако искаш да си добър, трябва да положиш много, много труд! Или според вас само на моделите им е трудно? Ами спортистите? Ами известните певци? Ами лекарите? Те не полагат ли усилия, а?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар