IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво трябва да знаем, за да носим перфектно червило? – Част 2

16 януари 2015 08 28

Трикове за добър ефект

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Когато става въпрос за който и да е продукт от козметичната индустрия, неминуемо се отваря широка тема за съвети, тенденции и малки трикове.

По същия начин стои и темата за червилата.

Необятният свят на цветовете за устни дава все повече възможности на жените в днешно време да изразят себе си и да намерят своята индивидуалност.

За тези от вас, които са почитателки на дръзките акценти в грима и привлекателните устни, подготвихме още една доза съвети за постигане на така желаното перфектно червило.

Начин на нанасяне

Много голяма част от перфектното нанасяне е майсторството и техниката. Важно е да се следва конкретна последователност, която диктува да започнем от средата на устните и да продължим към краищата. За да се получи плавно нанасянето, можете да използвате пръстите на ръцете, с които да разнесете поставеното количество червило върху целите устни.

Количество

Никога не прекалявайте с количеството червило, което нанасяте. Това, че поставяте много, далеч не ви гарантира желаната трайност. Добре е да поставите продукта само върху горната устна и след това с прилепване да нанесете и върху долната.

Натурално

Червилото не е задължително да бъде само и единствено червено. Можете да използвате също толкова добре и телесен цвят, който да бъде един до два тона по-тъмен от вашия естествен. По този начин ще поставите достатъчен акцент, който да откроява устните ви и да постави акцент върху тях.

Качество

Избягвайте закупуването на евтини червила с неясен произход. Именно тези продукти със сигурност ще бъдат нетрайни, с некачествени цветове и размазваща се формула. Към всички тези причини добавете и факта, че нямате представа от всички съставки, които се съдържат в козметичния продукт и на практика не знаете какво поставяте върху вашите устни.

Кърпичка

Един от най-успешните трикове за дълготрайност на червилото е да поставите един пласт, да попиете леко със суха кърпичка и след това да нанесете втори пласт. За да избегнете попадане на цвят върху зъбите, поставете пръст между устните и издърпайте. Така ще премахнете червилото от зоните, които предразполагат попадането му върху зъбите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари