IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Червило според цвета на очите

23 януари 2015 12 01

Кой цвят ви отива най-много?

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Съчетаването на цветовете при грима с естествените нюанси на вашите коса и очи е изключително важно, за да изглеждате добре.

Цялостната визия зависи не просто от техниките на нанасяне на грим, но и на майсторството при избор на пигменти.

Червилото е сред най-предпочитаните козметични продукти, след крема за лице.

Плътните и красиви устни са още по-съблазнителни, когато отговарят и на вашия тип в красотата. Тъй като все пак съществуват няколко универсални съвета, предлагаме специална селекция от цветове червила, които отиват на различните очи.

Вижте ги сами.

Тъмнокафяви очи

Този цвят на очите е сред най-често срещаните при жените. Червилото, което най-много ще ви подхожда е цвят на вишна за червено и нежен беж за светлите нюанси. Загадъчното червено ще подчертае съблазнителността в тъмните ви очи, а телесните червила смело ще контрастират.

Сини очи

За сини очи най-добри цветове за червила са яркочервеното и пастелнорозово. Те ще подчертаят кристалните тонове и ще допълнят цветната палитра.

Кехлибарени очи

Екзотичният цвят се съчетава изключително добре с оранжеви тонове, които позволяват изпъкването на жълтеникавите пигменти в очите. От тъмната палитра можете да се спрете на кафяво с розов пигмент, което да обхване всички нюанси.

Сиви очи

Жените с рядко срещаните сиви очи са истински късметлиики, особено щом се отнася до тенденциите при червилата. За вас най-добрият избор са актуалните този сезон беж и цвят патладжан.

Зелени очи

Зелените очи се съчетават идеално с червила в цветове като керемиденочервено и неоновоцикламено. Контрастните и силни пигменти подчертават красотата на естествено зеления блясък в погледа.

А вие с какъв цвят очи сте?

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари