IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ах, този грим!

24 януари 2015 14 47

Съветите на световноизвестния гримьор Балтазар Гонзалес за сезон пролет-лято 2015

Снимка: М.А.С

Снимка: М.А.С

Гримът е един от най-ценните аксесоари на жената. Ще кажете „какъв аксесоар, та това е просто козметика?“, но за жената, която държи на своята индивидуалност, макиажът е много повече от грим продукт. Той е красив начин да изразим своя характер и емоция.

В стремежа си да бъдем атрактивни и да покажем най-красивите си черти, ние следим непрекъснато какви са тенденциите в грима и кои са най-новите продукти, които ще ни помогнат в тази мисия.

Топ гримьорът Балтазар Гонзалес Пинел, който е директор грим в M.A.C. за Европа, Близкия изток, Африка и Великобритания ни разкри какви ще са пролетно-летните тенденции в макиажа през 2015-та година.

Гримьорът, който е бил зад кулисите на спектакли в почти всички модни столици, представи основните тенденции на M.A.C за този сезон, а именно: свежест, много светли цветове и сияйна кожа!

И ако през миналия сезон романтичният макиаж бе сред водещите тенденции, то тази година акцентът ще бъде върху радостта от живота и младостта!

Очната линия отново е на преден план при грима на очите, но без да бъде извита в стил Клеопатра, посъветва Гонзалес, а да бъде къса и нежна, в стил Одри Хепбърн.

През пролетта актуалните цветове ще са свежи и радостни, за разлика от миналата година, когато актуални цветове бяха по-тъмните и дълбоки нюанси.

Посланието тази година е радост и позитивизъм, радвайте се на красотата си и се осмелете да опитате нови техники в грима. Може би куражът ви ще дойде, ако научите, че артистът използва всичко, което му е подръка, дори мастило от химикалка.

Самият Балтазар споделя, че в момент на вдъхновение, освен да използва моливи, акварели, му се случва дори да чупи пълнителите на различни цветове химикалки, за да използва мастилото им.

„То е почти прозрачно“, оправдава се той, доказвайки, че истинският художник ще стигне докрай, за да създаде шедьовър.

Повече детайли за актуалните тенденции в грима разгледайте в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари