IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Козметични съвети за звездна визия

30 януари 2015 08 29

Как да изглеждаме като знаменитост?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Независимо дали сте заклет фен на модната индустрия и следите всекидневно новите лица, техните визии, начина им на обличане или просто искате да изглеждате добре, има някои съвети, които ще ви бъдат от полза.

Красотата изисква жертви, които далеч не е необходимо да бъдат част от драстични промени и подлагане на болезнени процедури.

Единственото, което е необходимо, е да изградите правилни навици, с които да поддържате свеж цялостния си вид.

Обобщихме всички малки тайни, свързани с красотата, които световноизвестни модели разкриха в медиите и ги обединихме в простите правила, чието следване определено ще даде резултат.

Поправянето на допуснати грешки никога не е било по-лесно, а дълготрайните ефекти са гарантирани.

1. Изкуствен тен

През студените месеци, малкото ни „спасение“ от ниските температури е изкуственият тен. По този начин успяваме да задържим свежия си вид през цялата година, а и някак си всички дрехи ни стоят с една идея по-добре. Безспорен факт е, че най-големите грешки могат да се допуснат именно след подлагане на такъв тип разкрасителни процедури.

Наслагването на по-голямо количество цвят в дадена област е способно да създаде ефект „на петна“ или ленти, което никак не е естетически издържано. Поправянето на подобна грешка се крие в много прост метод – използвайте памучен тампон, напоен с лосион за почистване на грим. Третирайте желаната част от тялото, но внимавайте да не почистите твърде много и да остане по-бледо петно.

2. Руж

Магията на ружа се крие в мигновеното нанасяне на приятна руменина върху лицето, която за секунди ни дава точно тези красиви скули, с които майката природа някак си е пропуснала да ни дари. В случай, че сте забравили козметичния си продукт, не се притеснявайте. Решението е в съвсем малко количество червило в подходящ цвят, което да разнесете равномерно в същата линия, в която нанасяте ружа.

3. Нокти

Красивият маникюр никак не е толкова лесна задача, колкото може би изглежда. Най-неприятният ефект, който може да се получи, е появата на неравномерни балончета, които превръщат блестящата повърхност в грапава такава. Малък трик за избягване на подобен „ефект“ е да почистите плочката на ноктите с оцет непосредствено преди нанасяне на избрания нюанс лак за нокти.

4. Мигли

Извитите мигли бележат своето завръщане като тенденция за 2015 година. Видяхме естествените визии на моделите от модния подиум, създадени само и единствено с добър фон дьо тен и няколко пласта спирала. За да постигнете красиви извивки, затоплете малко своя инструмент за извиване. По този начин, с помощта на температурата, ефектът ще се засили и ще гарантира дълготрайност.

5. Сух шампоан

Много пъти сме разкривали най-интересните ползи на сухия шампоан за красотата и натоварения график. Иновативният помощник е незаменим, когато го има. В случай, че се наложи да го използвате, а вече е свършил, можете да използвате алтернативен вариант. Такъв е бебешката пудра, която със същата бързина абсорбира мазнината от косата, оставяйки след себе си чист и сух скалп.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари