IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ тенденциите в грима за пролет-лято 2015 година

29 януари 2015 14 39

Бяха представени на първата в България AVON Beauty Academy

Снимка: Avon

Снимка: Avon

Един от лидерите в декоративната козметика в България – AVON, организира първата си Beauty Academy у нас. В рамките на събитието бяха представени трите най-хитови грим визии за предстоящия сезон пролет-лято 2015 година.

Вдъхновен от Седмиците на модата и най-актуалното в козметичния бранш, експертът по красота и гримьор на бранда, Зоран Коцов, разкри тънкостите на трите тенденции и сподели с участниците в Академията полезни съвети за перфектна визия.

„Вече 16 години AVON предлага на българката качествени и иновативни продукти на достъпни цени. Освен революционните формули и богатия избор декоративна козметика, ние имаме на своя страна и екип експерти по красота, сред които е и гримьорът Зоран Коцов. С негова помощ решихме в рамките на AVON Beauty Academy да дадем на жените конкретни съвети за това как лесно да постигнат най-хитовите грим визии за идния сезон и у дома“, сподели Юлия Златанова, специалист PR и реклама на компанията за България, Албания и Македония.

Професионалист с над десетгодишен опит в изкуството на грима, Зоран демонстрира трите най-актуални тенденции за пролет-лято 2015 г., предлагащи класическа, ежедневна и по-дръзка грим визия.

Класическият грим „Котешки поглед“ е с акцент върху очите, подчертани с тънка очна линия Mega Effects и нежни сенки True Color в кафяво-бежовата гама. За устните използваме леко коралово червило Ultra Color Indulgence.

Вечерната и дръзка визия „Тюркоазени нощи“ е за по-смелите момичета. Перфектният тен на лицето се постига с матиращ фон дьо тен Calming Effects, а акцентът пада върху очите, които са силно подчертани с тъмносин молив и преливащи се нюанси на гелообразни сенки Extra Lasting в синьо и бежово в основата на веждите. За по-плътни устни Зоран използва кафеникаво червило Ultra Color Indulgence.

Нежната и подходяща за ежедневието визия „Летен флирт“, в която гримът подчертава естествената красота, използвайки по-светли тонове както на очите, така и на устните. Звездите във визията са четворка сенки за очи True Color и червило в неутрален цвят Ultra Color Indulgence.

„Избрах визии, с които всяка дама може да се почувства красива във всеки един момент от ежедневието. През пролетта и лятото на 2015 година, най-актуални ще са естествените и свежи цветове, розовото и бежовото. По-смелите момичета могат да заложат на подчертани в синьо очи – една от най-горещите тенденции за сезона“, посъветва топ гримьорът Зоран Коцов.

AVON Beauty Academy бе сцена и за премиерата на най-новия продукт в грим портфолиото на AVON – революционната спирала Winged Out за невероятно удължени и „пърхащи“ мигли. Уникалната гарвановочерна формула е обогатена с удължаващи фибри за максимална дължина и плътност, а прецизната четка, вдъхновена от лекотата на перце, разресва дори най-късите мигли и ги прави безупречно подредени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари