IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пепеляшка в грим

13 февруари 2015 10 03

Вече наистина можем да бъдем принцеси!

Снимка: MAC

Снимка: MAC

Идеята около красотата, желанието да бъдем принцеси, да срещнем истинската любов и да възтържествува доброто над злото ни крепи буквално цял живот.

Подсъзнателно или не, голяма част от този идеалистичен образ е въведен именно от неповторимите приказки от нашето детство.

Една от тях безспорно е „Пепеляшка“ и ето, че с днешна дата получаваме възможност да ѝ се радваме наново, сякаш за първи път.

Изживяването е дело на Дисни, които на 13 март премиерно ще представят своя нов филм по едноименната приказка.

„Пепеляшка“ вдъхновява и козметичната марка MAC да създаде специална колекция, която да даде възможност на всички жени по света да се почувстват като съвременни принцеси.

Линията гримове съдържа общо 17 продукта, всеки един „прибран“ в синя опаковка, вдъхновена от емблематичната стъклена пантофка на Пепеляшка.

Тематично са обвързани и наименованията на червилата и сенките, сред които „Стъклена пантофка“, „Свободна като пеперуда“ и други.

Официалното представяне на колекцията ще изпревари това на филма. Насрочена е датата 26 февруари за онлайн продажби и магазините, давайки ни възможност да отидем на премиерата наистина като принцеси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари