IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимни лакове за нокти

13 февруари 2015 06 02

Какво е подходящо за сезона?

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Колкото и да ни се иска да свърши, зимата определено не е на път да си отиде. Ниските температури, бързото залязване на слънцето и неудобствата при пътуване са едва част от неприятните фактори, съпровождащи студените месеци.

За сметка на това, зимният сън определено не е правилното решение, даже напротив. Грижите за външния ни вид трябва да бъдат целогодишни.

Възползвайте се от голямото разнообразие при палитрите лакове за нокти и експериментирайте.

Изборът на цветове е една от най-важните части за добър маникюр, който да привлече всички погледи.

Предлагаме няколко варианта, които са изключително добри за сезона.

Орхидея

Наградата за цвят на 2014 се връчи на един от най-ефектните нюанси – наситена орхидея. Смесицата между свежо лилаво и розово обхвана както аксесоарите и дрехите, така и ноктите. Яркият цвят е чудесен начин да разбиете сивотата в ежедневието и студената палитра на сезона.

Едно от най-големите качества на наситената орхидея е, че отива на почти всички други цветове и идеално пасва на всички типове кожа. Определено е нюанс, който трябва да опитате тази зима.

Неутрални цветове

Силата на неутралните цветове е в това, че търпят всякакви комбинации с цветове. Можете да използвате самостоятелно, ако искате визуално да издължите пръстите и ноктите, или като основа за интересни и нестандартни рисунки и инкрустации.

Изключителни фенове сме на вечната класика от беж със златно – начин да интерпретирате тенденцията за метален блясък в маникюра.

Сиво

Гълъбовосивото е много коварен цвят, който в правилните ръце се превръща в изкуство. По-смелите могат да заложат на него, ако искат да демонстрират своята дързост. Освен това, графитеносивото е добър алтернативен заместител на черния цвят, който определено не е много подходящ за официален дрескод в офиса или бизнес среща.

Дълготрайност

Независимо към кой от актуалните цветове ще се насочите, добре е да си припомните основните техники за дълготрайност на лака. Нанесете един пласт основа, два пласта лак за нокти и задължително топ лак, който да запечата цвета и да го запази за по-дълго време.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари