IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грим „50 нюанса сиво“

17 февруари 2015 08 40

Специална колекция за филма

Снимка: Make Up Forever

Снимка: Make Up Forever

Истерията около „50 нюанса сиво“ продължава и далеч не ѝ се вижда краят.

Точно си мислехме, че в момента, в който всички билети са изкупени, а гладът и любопитството са задоволени, най-накрая ще намерим своето спокойствие.

Уви, не сме били прави и явно ежечасно излизащите новини около филма далеч не са достатъчни.

Вдъхновени от сюжета на „50 нюанса сиво“, Make Up Forever лансират своята капсулна колекция грим. Линията съдържа както сенки за очи, така и спирала за мигли и червила.

 

„Използвах Make Up Forever всеки ден на сценичната площадка. Като професионален гримьор съм използвала повече от сто продукта преди да намеря правилния. Постоянно се връщам към продуктите на Make Up Forever заради качеството, разнообразието от цветове и способността за сливане“, сподели главната гримьорка на нашумелия филм.

Разбира се, в чест на добрата реклама и позициониране, представянето на колекцията е промотирано именно от главните актьори във филма – Джейми Дорнан и Дакота Джонсън.

Продуктите вече са достъпни за продажба, а вие можете да ги видите в нашата галерия.

Очаквайте скоро първите видео-уроци за грим и маникюр на професионалистите от Sky Gym Beauty & Sport и Tialoto.bg. С тях ще ви покажем всички стъпки на това, как да се сдобиете с перфектна визия бързо и лесно в домашни условия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари