IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съвети за красота от известните личности – част 1

18 февруари 2015 10 10

Звездите и малките им тайни

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Известните личности винаги са давали пример, независимо дали става дума за външен вид, добрина, талант, несломима воля или характер.

Не може да се отрече, че до голяма степен критериите за красота се диктуват именно от примера, който всекидневно гледаме в сайтовете, телевизията и списанията.

Мечтаните котешки очи на Бионсе, чистата кожа на Хали Бери, сиянието на Джесика Алба и ексцентричността на Лейди Гага са копирани по всевъзможни начини от жените.

Истината е, че красотата е резултат от малки тайни, които са се превърнали в рутина. Какви са съветите на известните личности, които можем да използваме с пълна сила и ние?

Бионсе

На въпроса кой е магическият трик за перфектна визия, певицата винаги отговаря много просто – усмивката. Според Бионсе няма нищо по-лесно от това да внесем малко настроение и да изглеждаме по-млади и красиви с малко щастие. Към това добавете и незаменимия помощник – редовното нанасяне на хидратиращ крем, и сте готови.

Гуинет Полтроу

Красивата актриса сподели, че Омега – 3 е магическата и тайна съставка, която поддържа млада кожата ѝ. Здравословният и сияен вид се дължи на рутината – нанася се по три пъти на ден и се акцентира върху проблемните зони като околоочния контур.

Хали Бери

Идеално гладкото тяло на актрисата не е плод на фантазиите на всички, гледали я в ролята на Жената котка. Тайната на екзотичната красавица се състои от редовното използване на кафе и захар като ексфолиант, който се нанася с масажни движения и акцент върху дупето и краката.

Джесика Алба

Ако искате да пропуснете нанасянето на спирала, но все пак не можете да устоите на красивия и магнетичен поглед, Джесика Алба ви съветва да използвате инструмент за извиване на мигли. Въпреки това, актрисата и модел препоръчва да използвате козметичния продукт, ако страдате от подпухнали очи.

Лейди Гага

Почистването на попаднали след нанасяне сенки за очи се извършва най-ефективно с малка лента тиксо. Лепкавата страна ефективно премахва допълнителния блясък върху скулите, без да променя съвършения вид на добре поставената основа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари