IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съвети за красота от известните личности – част 2

19 февруари 2015 06 00

Звездните тайни на красавиците

Снимка: Dolce & Gabbana

Снимка: Dolce & Gabbana

Известните личности са сред най-лансираните и обсъждани теми в медийните среди. Всяка една тяхна грешка или победа е отразена с възможно най-много подробности.

Освен многобройните интервюта около личния им живот и бъдещите планове, определено се интересуваме как точно успяват да поддържат тази перфектна визия, която демонстрират по всяко време.

Наясно сме, че зад всичко това стои огромен екип от професионалисти, които ежедневно се стараят всичко да е меко казано съвършено, но и малките тайни и рутинни процедури са изключително определящи.

Как се поставя основата на звездната красота и какви са малките тайни, с които е свързана тя?

Всичко това ще разберем от самите известни личности, които споделят своите козметични съвети.

Моника Белучи

Жената, която безспорно остана в сърцата ни от първата ѝ медийна поява и така до днес. Емблематичната ѝ красота винаги е била в основата на вдъхновенията както във филмовата индустрия, така и в модната и козметичната.

Неостаряващата Моника Белучи ни плени с класата си в последните кампании на Dolce & Gabbana и със сигурност искаме да знаем каква е тайната. Първото нещо, на което красавицата винаги акцентира е правилното червило. Това е ключът към съблазнителната визия. Техниката на нанасяне, която осигурява дълготрайност е в поставянето на пудра между пластовете.

Ема Уотсън

Звездата от „Хари Потър“ беше една от любимите ни млади актриси, която буквално се превърна в жена пред погледите ни. Най-важната процедура, която Ема Уотсън никога не пропуска е почистване на грима с продукти, съобразени с типа кожа.

Салма Хайек

Екзотичната красавица многократно е споделяла, че е изключителен фен на домашно приготвените маски. Тайната е в съставките, които актрисата вече е изпробвала и знае, че влияят изключително добре на кожата ѝ. Салма Хайек акцентира на яйцата, които действат подхранващо и заздравяващо както за суха коса, така и при изгаряния.

Скарлет Йохансон

Актрисата споделя, че никога не пропуска добрата основа за грим с матов ефект. По този начин се премахва излишната мазнина от кожата и се избягва ефекта на лъщене в Т-зоната.

Лив Тайлър

Чарът на Лив Тайлър определено е в естествената красота, която се подчертава с грим. Съвсем малко количество фон дьо тен и руж акцентират върху свежестта и младежката визия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари