IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристален маникюр

1 март 2015 06 00

Как да се сдобием с такъв?

Снимка: kinkytails

Снимка: kinkytails

Все още властващата зима може леко да ни тормози със своите ниски температури, но бързо ѝ прощаваме заради красивите пейзажи, които ни предоставя.

Въпреки, че са най-красиви да се следят от някъде на топло, кристалните образувания пленяват с перфектни и симетрични форми.

Макар да чакаме с нетърпение да се вдигнат температурите и да имаме възможност да носим леките и феерични рокли, определено бихме пренесли ледените кристали в слънчевото си ежедневие. Най-лесният начин за това е чрез маникюра.

Представяме ви красив и лесен начин да постигнете кристални и изключително реалистични декорации в домашни условия.

Ще ви бъдат необходими:

Сребърен лак

Малка чинийка със захар на кристали

Топ лак

Начин на декориране:

1. Основа

За да бъде дълготраен вашият лак, задължително трябва да се погрижите добре за основата. Почистете ноктите и премахнете кожичките. След това нанесете основа за лак и изчакайте да изсъхне добре.

2. Лак

Цветът на лака е добре да бъде сребрист, за да може да прилича възможно най-много на кристал. Нанесете един пласт и изчакайте да изсъхне добре.

3. Кристали

Нанесете още един пласт сребърен лак и докато е още влажен, овъргаляйте в захарта. Постарайте се да полепнат възможно най-много кристалчета и изчакайте да изсъхнат.

4. Топ лак

Топ лакът е основно за нанасяне ПОД захарта, а не върху нея. В противен случай рискувате да се слепнат кристалите и да загубите релефния ефект както и този, отразяващ светлината. Можете вместо това да използвате върху втория пласт сребърен лак, за да подсигурите дълготрайност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари