IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Огледален маникюр

4 март 2015 11 48

Тенденцията продължава и този сезон

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Ноктите са може би една от най-подходящата за експерименти с цветове, декорации и блясък част от тялото.

Такъв тип креативност най-често се предприема от жени, които не са много склонни да изпробват нови и дръзки комбинации с грим и дрехи, но все пак искат да бъдат в крак с актуалните тенденции за сезона.

Огледалният маникюр далеч не е нещо ново в козметичната индустрия. Преди няколко години видяхме за първи път метални нокти върху модния подиум, след това ни направи впечатление използването им като основен акцент и дори аксесоар в първия филм „Сексът и градът“, а с днешна дата бележим завръщането им за пролет-лято 2015.

Интересното при този тип стилистика е, че на практика няма създаден лак, който да е способен да даде този огледален ефект върху ноктите.

За сметка на това обаче креативните козметични фирми веднага ни снабдиха с разнообразие при стикерите за залепяне.

Едно от най-важните неща при създаването на огледални нокти е да поставите правилно стикерите по начин, по който не просто да няма дефекти, но и да издържи колкото се може по-дълго.

Представяме ви лесен начин да направите това и ви питаме: Вие бихте ли изпробвали огледалния маникюр?

1. Основа

Добрата основа е първата стъпка към красивия маникюр. Използвайте пиличка, с която да минете през целия нокът. Това ще направи по-лесно захващането на стикерите.

2. Лентичка

Вземете този стикер, който е най-близо до големината на плочката на нокътя ви. Ако се наложи, използвайте ножичка, за да намалите размера.

3. Залепяне

За да поставите гладко стикера, използвайте уред за избутване на кожички. С негова помощ ще успеете да премахнете всички неравности и да прилепите плътно по краищата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари