IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Където е расло, пак ще расте

16 март 2015 14 01

Чудото на директната имплантация на коса

Снимка: DHI

Снимка: DHI

Гъстата и лъскава коса е едно от нещата, които се забелязват веднага. Както за мъжете, така и за жените, голямо значение има цялостното състояние на гривата, без значение дали права или къдрава.

Какво става, когато започнем да губим голяма част от тази коса?

Липсата на коса безспорно е един от факторите с най-голямо влияние върху самочувствието на всеки. Засягането на личната оценка за самите нас води до негативни последици и със сигурност нарушава естествения ритъм на живот.

Един от сериозните проблеми, за които не говорим, е наследственият косопад. Значителното намаляване на дебелината на косъма с годините или генетичната предразположеност към падане на косата намират своето лесно и бързо решение.

Факт е, че вече на местата, на които сме загубили коса, можем да присадим собствена такава, която отново да решим, подстригваме или боядисваме.

От няколко години, в България вече има тясно специализирана в областта на присаждането на коса клиника – DHI.

Тя е част от международна верига клиники DHI Global Medical Group, има 45-годишен опит, над 200 000 доволни пациента от цял свят и официално отвори врати през 2010 година и у нас.

DHI техниката позволява да се постигне 100 % естествен резултат, така, че никой да не познае, че сте си присаждали коса.

Директната имплантация на коса е метод, който се състои от 90% изкуство и 10% медицина. Безвредна процедура с естествени резултати и максимално възможна гъстота за сесия. Без разрези, без шевове и без белези.

В DHI България работи един от най-добрите специaлисти в областта на присаждането – д-р Елза Банковска. Тя е професионалист с над 3000 процедури по имплантация на коса зад гърба си и има пациенти от Лондон, Манчестър, Атина, Париж, а вече и от цяла България.

Тъй като присаждането на коса е изключително индивидуална процедура, клиниката предлага цялостна грижа за пациента на световно ниво.

Задължителните консултации със специалист осигуряват конкретно решение за конкретен случай.

Можете да се запишете за безплатна консултация в клиниката на телефон 02 971 96 57 / 0879 686 713 или скайп: dhi-bulgaria.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари