IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Силата на семената за красивия и здрав вид на кожата

25 март 2015 13 19

Серията Nutra Effects на AVON – хидратация, подхранване в дълбочина и сияен тен на кожата

Снимка: Avon

Снимка: Avon

В първите дни на пролетта, козметичният гигант AVON разкри своето най-голямо козметично откритие за годината.

Специалистите на марката уловиха силата на семената в качествена и достъпна грижа за лицето: новата серия Nutra Effects с Активен комплекс със семена.

Серията съдържа 6 отделни линии продукти, които покриват нуждите на различните типове кожа.

Основните семена, използвани във формулата на новата серия, са: семена от чиа в хидратиращата и матираща серия; семена от стрелиция в уникалната за пазара озаряваща серия и семена от нар в двете серии против бръчки – 35+ и 45+.

Безспорният хит са хидратиращите продукти със семена чиа, които имат свойството да абсорбират и задържат до 12 пъти повече вода от собственото си тегло и са изключително богат източник на Омега-3 мастни киселини и антиоксиданти.

Семената от чиа, стрелиция и нар съдържат ценни подхранващи съставки, витамини и антиоксиданти, за да отговорят на нуждите на кожата и да я захранят с живителна сила от природата.

Благодарение на това продуктите хидратират и подхранват кожата в дълбочина, подобряват регенерацията на клетките и предпазват кожата от вредите, които й нанасят свободните радикали.

Всички продукти от серията са без съдържание на парабени, клинично и дерматологично тествани, включително и за алергии, което ги прави подходящи за чувствителна кожа и напълно естествен избор за ежедневна грижа на лицето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари