IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Различните употреби на фон дьо тен

27 март 2015 11 26

За какво можем да използваме продукта?

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Фон дьо тен. Козметичният продукт, който има изключително много фенове сред жените и някои доста заклети врагове сред мъжете.

Магията на грима се създава с правилната основа, способна да прикрие всички недостатъци на вашата кожа.

Зачервявания, пъпки, капиляри и дори пори могат да останат вашата малка тайна след правилно нанасяне на фон дьо тен.

Добрата новина е, че телесният на цвят продукт може да се използва и по други начини, с които да разкрие вътрешната ви красота.

Кои са те – вижте сами.

1. Устни

Можете да нанесете фон дьо тен върху целите устни и така да създадете основа за червилото, което ще нанесете след това. Малкият трик не само, че ще направи устните ви да изглеждат по-плътни, но и ще направи цвета ви много по-дълготраен.

Изпъкването на цветния пигмент става още по-силно изразено и благодарение на контрастната основа, която създавате с телесния цвят.

2. Нови цветове

Смесете малко количество фон дьо тен с какъвто и да е нюанс на червило. Можете да използвате китката си като поставка, а пръстите като основен инструмент. Основното качество за използване на пръсти е, че затопляте продукта, преди да го нанесете.

Комбинацията между който и да е нюанс на червило и фон дьо тен е смяна на първоначалния цвят и създаване на нов. Количеството продукти определя наситеността.

3. Руж

Ако вашият крем-руж е твърде ярък за вашата кожа и това е основната причина, поради която не го използвате вече, смесете го с малко количество фон дьо тен. По този начин ще изсветлите естествено нюанса и ще можете да го контролирате, докато не постигнете перфектния за вашата кожа цвят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари