IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модно предизвикателство в маникюра

30 март 2015 07 59

Събитието CND Fashion Night Out и тенденциите при маникюра за лято 2015

Снимка: CND

Снимка: CND

Инициативата CND Fashion Night Out ще бъде представена за първи път в България на 2 април 2015 година.

На тази дата 14 избрани салона в София ще отбележат премиерата на най-новата колекция на световния лидер в професионалния маникюр и грижата за ноктите – Garden Muse и ще представят на клиентите си актуалните тенденции в ноктите за лято 2015.

Гостите на събитието ще видят ексклузивно атрактивните цветове от колекцията. Те ще са сред първите, които могат да украсят ноктите си с тях, и ще получат професионален съвет как да изразят своя стил и индивидуалност с маникюра, като се впуснат в едно флорално предизвикателство.

Специално за събитието салоните са подготвили и уникална атмосфера, в която ще предложат на присъстващите стилен коктейл за приятно допълнение на вечерта.

CND Fashion Night Out

Инициативата бе представена пред журналисти на цветно събитие в Le Salon aux Fleurs в София на 26 март. В кокетна обстановка, пресъздаваща атмосферата на пъстра градина, гостите се запознаха с идеята на марката да организира глобално модно събитие, в чийто център да бъде поставен маникюрът.

Концепцията за събитието бе представена от Росица Колева, генерален мениджър на фирмата, а специален гост на събитието бе Томас Шафер, директор международни продажби към марката.

„Тази инициатива стартира в Италия през миналата година и постигна огромен успех. Тя вдъхнови жените и ги накара да очакват с нетърпение всяка нова колекция на CND, така, както очакват новите предложения на любимата си модна марка.“, разказа той и допълни „България е сред първите в световен мащаб, които се присъединяват към този вълнуващ проект. Така българските дами ще могат да преживеят емоцията на летните цветове и да са в тон с най-актуалните тенденции в маникюра“.

Колекцията

Муза на колекцията Garden Muse е разцъфналата лятна градина – чувствена, цветна и мистериозна, изпълнена със спомени за миналото и бъдещето. Такива са и цветовете в нея – наситени, забележими и открояващи се.


В линията са включени 6 цвята Shellac Brand 14+ Day Nail Color – за маникюр без износване и напукване, с гарантирана издръжливост от 14+ дни – Beckoning Begonia, Hot Pop Pink, Wisteria Haze, Lost Labyrinth, Water Park и Butterfly Queen.

Колекцията лакове представя и 6 нови цвята на дълготрайния лак Vinylux Weekly Polish – с иновативна формула, благодарение на която маникюрът засилва издръжливостта си под въздействие на слънчевата светлина.


Лаковете носят изключително интересни и цветни имена – Beckoning Begonia, Crushed Rose, Wisteria Haze, Lost Labyrinth, Reflecting Pool и Butterfly Queen.

Ноктите за лято 2015 са ярки, издължени и артистично изрисувани. Синьо, лилаво, розово се допълват с едно движение на четката, сякаш докоснати от ръката на даровит художник. Маникюрът е украсен с флорални дизайни и блестящи винтидж елементи или е примесен с графични модели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари