IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Всичко е в устните!

1 април 2015 06 45

Последните предложения в грима

Снимка: Dior

Снимка: Dior

Ако има нещо, в което сме абсолютно сигурни, че ще е актуално за пролет-лято 2015, то това са устните.

Силно бронзираните кожи отстъпиха своето място на изисканите порцеланово-бели такива, а смелите сенки бяха заменени от използването на спирала за мигли и най-много някоя и друга очна линия.

При всички случаи обаче, няма как да сгрешим с плътните и меки устни, върху които идеално се е „настанил“ съчетан и правилно нанесен цвят.

Напоследък всички колекции с козметика на големите модни къщи се концентрират основно върху разработването на нови и нови формули при червилата и гланцовете, за да можем ние, потребителите, лесно и бързо да постигнем желаните ефекти.

Определено се влюбихме в матовите червила на Dolce & Gabbana, но е време да ви представим и една друга наша любов за всеки ден – „Rouge Brillant“ на Dior.

Преосмислянето на най-необходимите продукти в козметичните чанти на жените, което Питър Филипс, в ролята си на креативен директор за козметичните линии на Dior направи, остави единствено цвета за устните.

След като видяхме цветната очна линия под формата на лепенка, дойде ред за революционната формула с три масла, съчетани с витамин E и активна съставка, която увеличава устните.

Прецизният апликатор осигурява съвършено нанасяне, докато дълготрайният течен балсам се разтопи от телесната температура, създавайки защита за цвета.

Колекцията съдържа общо 12 нюанса, всеки от които допълва дизайнерските решения на креативния директор на марката Раф Симънс.

Можете да разгледате новите предложения за пролет-лято 2015 в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Гримьорната ( преди 9 години )
Бих препоръчала червилата палитри на Make up Atelier Paris.Гама от пет оттенъка (четири цвята червила + един гланц),разработена специално за професионалисти,позволява безупречно моделиране на формата и обема на устните. Специалните съставки гарантират дълготрайността на червилото. Хипоалергенна формула, обогатена с масло от жожоба, масло от ший, витамин А и Е.Можете да ги откриете в гр.Пловдив , студио Гримьорната ул.Антим Първи 33тел:0894700781
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар