IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Другите употреби на спиралата за мигли

16 април 2015 08 20

Как да извлечем максимума?

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Често след като свърши определен козметичен продукт, сме изправени пред дилемата дали да изхвърлим опаковката, или можем да я използваме за още нещо.

Със сигурност флаконът от лак за коса не е много функционален, но когато става въпрос за спиралата за мигли, не бързайте да я запращате към кофата.

Представяме ви изненадващите употреби на козметичния продукт, на който дължим дългите си мигли, страстен поглед и мистична визия.

Определено ще влязат в употреба, ако не сега, то в момент, в който се оказвате без гел за вежди, например.

1. Вежди

Ако имате непокорни косъмчета на веждите, можете да зададете желаната от вас форма със съвсем малко количество спирала за мигли. По този начин ще успеете едновременно да срешете и да придадете една идея по-подчертан цвят.

2. Приглаждане на коса

Харесваме високия кок с пригладена коса, но някак си ни е трудно да приберем непокорните къси косъмчета около лицето. Тук на помощ идва четката от свършила спирала. Измийте добре от козметичния продукт и напръскайте с лак за коса. След това минете през непокорните кичурчета и се наслаждавайте на дълготрайност.

3. Перфектната спирала

Случвало ли ви се е да си харесате четката от една спирала за мигли, но формулата на друга, конкурентна марка? Решението е много просто – използвайте най-доброто от двете. Поставете четката в новата спирала или я потапяйте в другия флакон само при нанасяне.

4. Състояние на миглите

Рициновото масло е известно като един от най-сигурните начини да подсилите растежа на косъмчетата. Когато обаче става въпрос за миглите, нещата са малко по-сложни. Нанасянето може да доведе до раздразнение на очите, ако не е направено прецизно. За целта, използвайте чиста четка от спирала, с която да поставите рициново масло буквално върху всяко едно косъмче.

5. Декорации с лак за нокти

Ако сте склонни да изпробвате нови неща с декорирането на ноктите, можете да използвате четката от спирала, за да създадете абстрактни визии. Лакирайте в един цвят ноктите и след това потопете четката от спирала в друг. Свободно рисувайте върху вече сухата основа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари