IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сапун за всяка зодия

5 май 2015 05 12

Хигиена и хороскоп в едно

Снимка: Fresh

Снимка: Fresh

Обикновено селекцията ни на сапун зависи от съставките, аромата, ефектите, които обещава и понякога от начина, по който изглежда.

Бързо развиващият се свят, в който живеем, и постоянната креативност на различните компании, успяват да комбинират две от важните в живота сфери в един продукт.

Зодиите и хигиената се обединяват в нов вид сапуни, които освен, че ще оставят буквално ароматна следа по нас, ще ни информират за личния хороскоп.

Марката „Fresh“ отбелязва съвместната си работа с астролога Сюзън Милър със специална колекция зодиакални сапуни.

Изделията са изработени на растителна основа, а ароматите са разпределени между зодиите. Лимон и свеж цитрус характеризират Водолей, Везни и Близнаци, сладки цитруси и златен карамел са за Телец, Дева и Козирог, водна лилия и флорални нотки за Риби, Скорпион и Рак, и тропическият плод мангостан за Овен, Лъв и Стрелец.

Опаковките на всяко едно от сапунчетата са изработени ръчно, за да може личното послание да достигне до своя купувач по възможно най-красивия начин.

Към всичко това, вашият персонален хороскоп е допълнен от специален енергиен камък, съответстващ на датата на раждане.

Красивите изделия, които със сигурност ще променят визията на сапуните, можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Веса Лалова ( преди 8 години )