IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-големите икони на красотата в света

7 май 2015 11 02

Жените, които се превърнаха в пример

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Всяка жена мечтае да бъде пример и икона на красотата. Обикновено този процес следва принципа „предай нататък“ – всички съвременни дами са следвали примера на своите предшественички и са заимствали някои от емблематичните им белези.

Тайната на успешното утвърждаване на подобна позиция се крие в умението да комбинираш това, което виждаш и харесваш със собствените си предимства.

Тъй като хората в различните народности се отличават със собствените си традиции, които формират вкуса и предпочитанията им във визията, нормално е във всяка държава да има един тип, който е най-тачен.

Представяме ви известните личности, които са на почит в различните държави и успяха да се утвърдят като икони на красотата.

Снимка: Reuters

САЩ

Това е страната на неограничените възможности, разнообразието и мултикултурното население. Точно заради това е трудно да се открои една-единствена жена. За сметка на това, дамите в САЩ избраха три. Бионсе, Карли Клос и Ким Кардашян. Реално, тези звезди успяват да откроят основните типове, които са на особена почит в страната.

Снимка: Reuters

Южна Корея

С изключителна преднина, класацията за икона на красотата в Южна Корея спечели Миранда Кер. Бившата съпруга на Орландо Блум е любимка заради своите нежни, изписани и буквално кукленски черти.

Снимка: Reuters

Саудитска Арабия

Жените в Саудитска Арабия са известни с любовта си към различните техники с грим и козметика и откроиха своята представа за съвършена женска красота в лицето на Ким Кардашян. Съпругата на Кание Уест спечели сърцата с умението да контурира лицето си и, естествено, да си прави селфита.

Снимка: Reuters

Австралия

С небрежната коса, атлетичната физика, блестящи крака и здравословен начин на живот, Жизел Бюндхен е идеалът за жена в Австралия.

Снимка: Reuters

Испания

Ако има нещо характерно за испанките, то със сигурност е техният огнен темперамент. Точно затова не ни изненадва, че съвременна икона на красотата е актрисата Пенелопе Крус. Красавицата вдъхновява много жени от тази част на света със своята перфектна визия, характер и чар.

Снимка: Reuters

Южна Африка

Разнообразието от националности в Южна Африка изненадващо постигна единодушие и открои Бионсе като идеал за женска красота. Примерът на дивата е следван стриктно и дори се явява своеобразен начин за обединяване на жените и за изтъкване на техните права. В крайна сметка, както самата певица казва: „Who run the world? Girls!“.

Снимка: Instagram

Холандия

Жените в Холандия буквално залагат на родното – фаворит сред знаменитостите е Даутцен Крус. Тя е красива, вдъхновяваща и носи типично холандска красота в себе си.

Снимка: Reuters

Китай

Изненадващо е, че Софи Марсо е идеалът за жена в Китай. Фактът, че тя не е ново поколение актриса съвсем не е от значение за дамите. Точно обратното – толерира се идеята, че красотата и елегантността не познават възраст и е умение да се запазиш все така вдъхновяваща с годините.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари